Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κέιτ Μος... δίκασε μέσα σε τρία λεπτά την Αμπερ Χερντ. Οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ έχουν πολλούς λόγους να πανηγυρίζουν καθώς το λάθος της ηθοποιού να αναφερθεί στο μοντέλο της κόστισε ακριβά στο δικαστήριο. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Χερντ είχε μιλήσει ενώπιον των δικαστών για μια φήμη, σύμφωνα με την οποία ο σταρ του Χόλιγουντ είχε ασκήσει βία στο σούπερ model ενώ ήταν ζευγάρι, τη δεκαετία του 1990. Ομως η Κέιτ Μος κατέθεσε στο δικαστήριο και διέψευσε τα λεγόμενά της.

Διαβάστε ακόμη: Kate Moss: Θα καταθέσει στη δίκη του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard

«Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Κέιτ Μος, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου», είχε πει η Αμπερ Χερντ την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συνήγοροι του Τζόνι Ντεπ δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ζήτησαν να καταθέσει η Κέιτ Μος, η οποία και διέψευσε τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ, σε μια δικαστική διαμάχη η οποία ενδέχεται να της κοστίσει 50 εκατομμύρια δολάρια σε περίπτωση που χάσει.

Καταθέτοντας μέσω βιντεοκλήσης, η Κέιτ Μος περιέγραψε τις διακοπές της με τον Τζόνι Ντεπ στη Τζαμάικα, εξηγώντας ότι η πτώση της οφείλονταν σε ατύχημα και όχι σε κακοποιητική συμπεριφορά. «Φεύγαμε από το δωμάτιο. Ο Τζόνι έφυγε πριν από εμένα και προηγουμένως, είχε καταιγίδα. Καθώς έβγαινα από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες και γλίστρησα, πόνεσε η πλάτη μου. Ούρλιαξα, γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα πολύ. Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε πίσω στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια», είπε το διάσημο μοντέλο, σε μια κατάθεση «αστραπή» που διήρκησε μόλις τρία λεπτά.

Τζόνι Ντεπ: Η Ναόμι Κάμπελ στο πλευρό του 

Η Ναόμι Κάμπελ, στέκεται, επίσης, στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ. Μάλιστα, μετά την κατάθεση της Κέιτ Μος, η Κάμπελ με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε στην Κέιτ Μος: «Πες το!» Τα λόγια της Κάμπελ συνοδεύονταν από ένα απόσπασπα από ένα άρθρο που ανακεφαλαιώνει τις δηλώσεις της Κέιτ Μος στο δικαστήριο, 

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος αστέρας της μεγάλης οθόνης έχει μηνύσει την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμηση, αφότου εκείνη τον κατηγόρησε για κακοποίηση. Της ζητά 50 εκατομμύρια δολάρια, με την υπόθεση να εκδικάζεται σε δικαστήριο της Βιρτζίνιας. Η διαδικασία είναι ανοιχτή και έτσι πλήθος ΜΜΕ από όλο τον κόσμο έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στη διαμάχη του πρώην ζευγαριού.

Κέιτ Μος: Την αποθέωσαν στο Twitter 

Η κατάθεση της Κέιτ Μος έγινε γρήγορα viral στο Twitter, όπου οι χρήστες την αποθέωσαν που «έσωσε» τον Τζόνι Ντεπ σχεδόν 25 χρόνια μετά το τέλος της σχέσης τους και σχολίασαν τη «σύντομη αλλά γλυκιά και εύστοχη εμφάνισή της στο δικαστήριο».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA