Μενού
  • Α-
  • Α+

Μερικές φορές ένας τίτλος τα λέει όλα και τα σχόλια περιττεύουν! Ομως, όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο επεισόδιο των «The Kardashians» στο Hulu, αποτελούν μια επική στιγμή της τηλεόρασης! Συγκεκριμένα, η Kourtney Kardashian αποκάλυψε πως ο γιατρός γονιμότητας της έδωσε εντολή να καταπίνει το σπέρμα του συζύγου της, Travis Barker και εκείνη θέλησε να το... μοιραστεί (σ.σ. την είδηση) με το κοινό της!

Διαβάστε ακόμη: Κέβιν Σπέισι: Ποινική δίωξη στον ηθοποιό για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τριών ανδρών

 

«Αλλά είπε... κάτι μας είπε, βασικά μου είπε ότι αυτό που θα βοηθούσε (τον θυρεοειδή μου) ήταν να πίνω το σπέρμα του 4 φορές την εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Kourtney. «Αγαπώ αυτόν τον γιατρό», απάντησε γελώντας ο Travis, συμπληρώνοντας ότι έχει σπέρμα «πρώτης ποιότητας».

Στη νέα σεζόν του ριάλιτι, το ζευγάρι (που επιθυμεί να αποκτήσει δικό του παιδί) μιλάει ανοιχτά για τις δυσκολίες εγκυμοσύνης της Kourtney. Πρόσφατα κάποιος γιατρός τους συνέστησε να κάνουν μαζί νηστεία, απέχοντας από το σεξ, την καφεΐνη και την γυμναστική. «Θεέ μου, ήταν τρελό», είπε η Kourtney για την νηστεία, μιλώντας στο Bustle. «Αλλά βασικά βελτίωσε τα πάντα», υποστήριξε.

Υπενθυμίζεται ότι η Kourtney Kardashian με τον Travis Barker, παντρεύτηκαν πρόσφατα στο Πορτοφίνο της Ιταλίας, ντυμένοι αμφότεροι με Dolce & Gabbana. Στην τελετή είχαν καλέσει στενούς συγγενείς και φίλους με εξαίρεση την Κέιτλιν Τζένερ, που δεν ήταν καλεσμένη, και τον Ρομπ Καρντάσιαν, που δεν ήθελε να παρευρεθεί. Εκεί ήταν και τα παιδιά της Kourtney με τον πρώην της, Σκοτ Ντίσικ (Μέισον, 12, Πενέλοπε, 9 και Ρέιν, 7) καθώς και τα παιδιά του Travis με την Σάνα Μοκλέρ (Λάντον, 18, Αλαμπάμα, 16, και η θετή κόρη του Ατιάνα, 23).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA