Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπλεξίματα έχει ξανά ο βραβευμένος με Όσκαρ, Κέβιν Σπέισι, καθώς σύμφωνα με την Rosemary Ainslie, επικεφαλής της Ειδικής Διεύθυνσης Εγκλήματος του CPS, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον ηθοποιό για τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών.

Διαβάστε ακόμη: Το κλεισμένο deal της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και οι νέες «πόρτες» της Ιωάννας Μαλέσκου

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της ανέφερε: «Το CPS έχει εγκρίνει ποινικές κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι, 62 ετών, για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών. Έχει κατηγορηθεί επίσης ότι προκάλεσε ένα άτομο να συμμετάσχει σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του. Οι κατηγορίες ακολουθούν την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία κατά την έρευνά της».

«Η Εισαγγελία του Στέμματος υπενθυμίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι οι ποινικές διαδικασίες εναντίον του κ. Σπέισι είναι ενεργές και ότι έχει το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη», πρόσθεσε στην ανακοίνωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA