Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή Happy Day το πρωί της Παρασκευής (27/5) για τη νέα της καθημερινότητα με τα δίδυμα μωρά της και πώς τη βοηθάει ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάνης για Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ένα από τα μοιραία θύματα της ομορφιάς της»

«Το έχω πει και πριν να κάνω τα παιδιά ότι το πιστεύω για μία γυναίκα που το θέλει είναι κάτι που θα πρέπει να το προσπαθήσει. Εγώ είχα προσπαθήσει πιο παλιά, δεν μου είχε τύχει και οπότε το είχα κλείσει αυτό ως κεφάλαιο. Όταν λοιπόν ήρθε ο Μίνως στη ζωή μου, κάπως και οι δύο το θελήσαμε να το κάνουμε αυτό και είπαμε ότι ξεκινάμε αυτό το ταξίδι μαζί που θα έχει μια πορεία και ότι θα το απολαύσουμε και μαζί», είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη. 

Εξήγησε δε πως «Έχω μεγαλώσει σε μεγάλη οικογένεια και με πάρα πολύ στενές σχέσεις μεταξύ μας, με τις αδελφές μου είμαστε αυτοκόλλητες. Είμαστε πάρα πολύ δεμένοι μεταξύ μας και με τρομερή αγάπη και υποστήριξη. Με τα ανίψια μου το απολάμβανα το δέσιμο και την αγάπη πολύ. Τώρα με τα δικά μου παιδιά είναι το κάτι άλλο».

Σε ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το πώς είναι σαν μαμά, αν είναι αυστηρή ή όχι, η ίδια απάντησε πως είναι νωρίς για να το ξέρει, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία που την πιάνει πολλές φορές, λέγοντας πως ο σύζυγός της την ηρεμεί. 

«Είναι ακόμα νωρίς να σου πω πώς θα είμαι σαν μαμά. Λιώνω με τα μωράκια ούτως ή άλλως. Η αλήθεια είναι πως οτιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά είναι ένα καινούριο άγχος που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είναι κάποιες φορές που πιάνω τον εαυτό μου να έχει τόσο μεγάλη ανησυχία που λέω πρέπει να ηρεμήσω. Με βοηθάει πάρα πολύ ο Μίνως σε αυτό που είναι πολύ πιο ψύχραιμος. Ενώ κάνω πολιτική τόσα χρόνια, οπότε έχω μάθει να διαχειρίζομαι, αλλά άλλο το άγχος εκεί και άλλο το άγχος με τα μωρά, το οποίο είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο», ανέφερε η Όλγα Κεφαλογιάννη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA