Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 23χρονος ράπερ OhTrapstar άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο την Πέμπτη (26/5), όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε κτίριο, στο Μαϊάμι. Ο γνωστός Αμερικανός καλλιτέχνης βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με άλλα δύο άτομα, την 23χρονη Bayle Pricilla Bucceri και τον 22χρονο Candido Miguel Barroso-Nodarse, τα οποία έχασαν τη ζωή τους. 

Διαβάστε ακόμη: Στηβ Μιλάτος: Ελεύθερο το μοντέλο που κατηγορείται για βιασμό τουρίστριας στη Ρόδο

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ξένα Μέσα, το αυτοκίνητο του ράπερ τυλίχτηκε αμέσως μετά την πρόσκρουση στις φλόγες, με συνέπεια οι τρεις νέοι να βρουν τραγικό θάνατο. Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος της έρευνας από την αστυνομία του Μαϊάμι, πιθανότατα το αυτοκίνητο που επέβαινε ο ράπερ να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. 

https://www.instagram.com/p/CHg4h2AHnE5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O OhTrapstar αν και αρκετά νέος, είχε καταφέρει να κεντρίσει τα βλέμματα της ραπ σκηνής, ενώ είχε το δικό του κοινό αποτελούμενο από χιλιάδες θαυμαστές. Πρόσφατα είχε ενημερώσει τους followers του στο Instagram για τη νέα του μουσική δουλειά, με τους ακόλουθούς του να μην μπορούν πλέον να πιστέψουν την τραγική εξέλιξη των πραγμάων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA