Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στον 66ο διαγωνισμό της Eurovision και δεν προκρίθηκε στον τελικό, βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Παπαδόπουλου και σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί, μίλησε για την εμπειρία της στον διαγωνισμό, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να εκφράσει και το παράπονό της.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Πούλησαν το τρόπαιο οι Kalush Orchestra για να πάρει drones η Ουκρανία για τον πόλεμο

Συγκεκριμένα η Ανδρομάχη ένιωσε ότι στην Ελλάδα την αντιμετώπισαν σαν ξένη: «Εχω μια γεύση πάρα πολύ γλυκιά γιατί ήταν πραγματικά μοναδική εμπειρία και μας λείπει πάρα πολύ το Τορίνο και αυτό που ζούσαμε. Γενικά, το μόνο πράγμα που με πικραίνει, για να το πω έτσι, είναι ότι είμαι μία Ελληνίδα που ζει στην Ελλάδα…».

Και πρόσθεσε:«Είμαι Ελληνίδα καλλιτέχνης, Έλληνες με ακούνε, για Έλληνες, κυρίως, τραγουδάω, και για τους Έλληνες και για τους Κύπριους εννοείται, και με ενόχλησε λίγο το ότι είδα μια αντιμετώπιση σαν να είμαι κάποια ξένη, από κάπου αλλού, δεν ξέρω πώς να το πω».

«Αυτό με ενόχλησε», τόνισε κλείνοντας η ίδια.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA