Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο επαγγελματικό βήμα από τη Μαρίνα Πατούλη, η οποία ασχολείται πλέον με τον χώρο της μόδας αφού έχει δημιουργήσει την δική της συλλογή ρούχων και ετοιμάζεται να ανοίξει ένα κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ στα Ματογιάννια. Η τέως δημοτική σύμβουλος Πεύκης και πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα, με τον οποίο υπάρχουν φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι, ετοιμάζεται να ανοίξει τη μπουτίκ «Princess Marina 11 2 11» στη Χώρα της Μυκόνου.

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Πατούλη: Εύχεται χρόνια πολλά στους Γιώργηδες με χορευτικό από τη Μύκονο

Το όνομα της μπουτίκ δεν είναι τυχαίο, με τις ημερομηνίες να είναι σηµαδιακές, αφού στις 11 Φεβρουαρίου έχει γενέθλια η Μαρίνα Πατούλη και την γιορτή του ο Βλάσσης Χολέβας. 

Οπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live TV, η επιγραφή πάνω από την είσοδο είναι χρυσαφένια ενώ στο εσωτερικό, κυριαρχεί το λευκό χρώμα. Με την πρώτη μάτια την παράσταση κλέβουν τα μοντέρνα και ευμεγέθη διακοσμητικά αγγεία, οι σκαλιστές δημιουργίες και η «χρυσή» αρχαιοελληνική προτομή. 

Εκτός από τα ρούχα της Μαρίνας Πατούλη και του Βλάσση Χολέβα, η μπουτίκ θα περιλαμβάνει αξεσουάρ µε την υπογραφή γνωστών brands, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει συνεργασία και με τον ταλαντούχο Λάκη Γαβαλά, για να λανσάρει συλλογές του.

https://mykonoslive.tv/external/player/index.php?video=1653892706

Πριν ακόμα ανοίξει, το Princess Marina 11 2 11 είναι ένα κατάστημα που καταφέρνει να τραβάει την προσοχή. Οσο για τα εγκαίνια, σύμφωνα με το Mykonos Live TV αναμένονται σε λίγες ημέρες με την παρουσία πλήθους επωνύμων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA