Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη στήριξή του στη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο μερίδας χρηστών του Instagram με αφορμή τις ενδυματολογικές της επιλογές στο πρόσφατο ταξίδι της στο Μιλάνο, θέλησε να δείξει ο Σάκης Τανιμανίδης

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Ξέφυγαν τα σχόλια στο Instagram για την εμφάνισή της - Την αμφισβήτησαν ως μητέρα

Να θυμίσουμε πως η Χριστίνα Μπόμπα δημοσιοποίησε μέσα από stories στο προφίλ της στο Instagram σχόλια που δέχτηκε, μερικά εκ των οποίων την αμφισβητούσαν ακόμα και ως μητέρα επειδή η μπλούζα της είχε βαθύ ντεκολτέ.

Το απόγευμα της Δευτέρας (30/5), λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης αναδημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram σε story μια φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα και έγραψε: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Εκτός την δυναμική, πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα, έγινε και μία υπέροχη μητέρα μεγαλώνοντας 2 δίδυμα κορίτσια».

Μάλιστα, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα και προς όλες τις γυναίκες με αφορμή τα σχόλια που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα. 

«Το παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες. Να κάνεις ό,τι θέλεις, να φοράς ό,τι γουστάρεις, να πηγαίνεις όπου θέλεις και να μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτός ξέρει καλύτερα», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA