Μενού
  • Α-
  • Α+

Υστερα από πάνω από έξι εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας και 100 και πλέον ώρες καταθέσεων, η πολύκροτη δίκη Αμπερ Χερντ - Τζόνι Ντεπ φτάνει στο τέλος της με όλους τους εμπλεκομένους, αλλά και τους φαν να περιμένουν την τελική απόφαση του δικαστηρίου, η οποία αναμένεται να εκδοθεί σήμερα ή μέσα στη βδομάδα το αργότερο.

Διαβάστε ακόμη: Johnny Depp - Amber Heard: Αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία της πολύκροτης δίκης

Να θυμίσουμε ότι ο 58χρονος Τζόνι Ντεπ υπέβαλε μήνυση κατά της 36χρονης Άμπερ Χερντ, ζητώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων, κατηγορώντας την για συκοφαντική δυσφήμηση όταν υποστήριξε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, φωτογραφίζοντάς τον μέσα από άρθρο της στη Washington Post το Δεκέμβριο του 2018.

Με τη σειρά της η Άμπερ Χερντ κατέθεσε αγωγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενη ότι ο Ντεπ τη δυσφήμησε όταν ένας εκ των δικηγόρων του την αποκάλεσε «ψεύτρα»

Και οι δύο σταρ αλληλοκατηγορούνται ότι όλη αυτή η δικαστική διαμάχη είχε αρνητικό αντίκτυπο στην καριέρα τους με τη Disney να ετοιμάζει την επόμενη συνέχεια του franchise «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» χωρίς τον Ντεπ, αλλά και στην ταινία «Fantastic Beasts», spinoff ταινία του «Χάρι Πότερ».

Από την άλλη, ο ρόλος της Χερντ στο σίκουελ του «Aquaman», έχει περιοριστεί σε υπερβολικό βαθμό, σύμφωνα με την ίδια με τη Warner Bros να την αποδεσμεύει από το συμβόλαιό της, αποτέλεσμα της τεράστιας δημοσιότητας που έχει πάρει η υπόθεση στα social media με τους χρήστες να διχάζονται αν και θα μπορούσε να πει κανείς ότι κατά κύριο λόγο, ο Ντεπ είναι αυτός που έχει κερδίσει με το μέρος του τους χρήστες.

Κατά τη διάρκεια των έξι εβδομάδων διαδικασίας, μεταξύ άλλων, οι ένορκοι άκουσαν ηχογραφήσεις των καβγάδων του ζευγαριού, ενώ στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν μέχρι και φωτογραφίες από το ματωμένο δάκτυλο του Ντεπ με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι κόπηκε όταν η Χερντ του πέταξε ένα μπουκάλι βότκα το 2015.

Από πλευράς της η Χερντ αρνήθηκε ότι τραυμάτισε το δάχτυλο του Ντεπ και ισχυρίστηκε ότι ο Ντεπ της επιτέθηκε σεξουαλικά εκείνο το βράδυ με ένα μπουκάλι ποτό και ότι τον χτύπησε μόνο και μόνο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της και την αδερφή της.

Την Παρασκευή (27/5) οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο ηθοποιών έκαναν στο δικαστήριο την τελική τους αγόρευση, υπερασπιζόμενοι τις θέσεις των πελατών τους. Σύμφωνα με τη  DailyMail.com, το φύλλο ετυμηγορίας έχει 42 ερωτήσεις, στις οποίες καλούνται να απαντήσουν οι ένορκοι, οι οποίοι συνεδριάζουν σήμερα εδώ και ώρες προτού εκδοθεί η ετυμηγορία με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται στην πολύκροτη υπόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA