Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός Αμπερ Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, όπως έκρινε σήμερα αμερικανικό δικαστήριο, βάζοντας τέλος στην πολύκροτη δίκη που έφερε στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής των δυο σταρ του Χόλιγουντ. Οι επτά ένορκοι έκριναν ότι ο τίτλος και τα αποσπάσματα ενός άρθρου γνώμης της Αμπερ Χερντ, που δημοσιεύτηκε το 2018, περιείχαν συκοφαντικά σχόλια για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ. Ως εκ τούτου, το δικαστήριο επιδίκασε στον Τζόνι Ντεπ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μετά τη δικαίωσή του λοιπόν, ο Τζόνι Ντεπ έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πως νιώθει ανακούφιση, που η αλήθεια βγήκε στο «φως».

«Πριν από έξι χρόνια, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, οι ζωές των πιο κοντινών μου, αλλά και οι ζωές των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με στήριζαν και με πίστευαν άλλαξαν για πάντα. Όλα εν ριπή οφθαλμού. Ψεύτικες, πολύ σοβαρές και εγκληματικές καταγγελίες μου επιβλήθηκαν μέσω των μέσων ενημέρωσης, τα οποία προκάλεσαν ένα ατελείωτο μπαράζ μίσους περιεχομένου, αν και δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες εναντίον μου. Είχε ήδη ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο δύο φορές μέσα σε ένα νανοδευτερόλεπτο και είχε σεισμικό αντίκτυπο στη ζωή και την καριέρα μου.  Και έξι χρόνια αργότερα, η κριτική επιτροπή μου έδωσε πίσω τη ζωή μου. Είμαι πραγματικά ταπεινωμένος. Η απόφασή μου να συνεχίσω αυτή την υπόθεση, γνωρίζοντας πολύ καλά το ύψος των νομικών εμποδίων που θα αντιμετώπιζα και το αναπόφευκτο, παγκόσμιο θέαμα στη ζωή μου, πάρθηκε μόνο μετά από αρκετή σκέψη.

Από την αρχή, στόχος της προσαγωγής αυτής της υπόθεσης ήταν να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ανεξάρτητα από την έκβαση. Το να λέω την αλήθεια ήταν κάτι που όφειλα στα παιδιά μου και σε όλους εκείνους που παρέμειναν σταθεροί στην υποστήριξή τους. Νιώθω γαλήνη, γνωρίζοντας ότι επιτέλους το κατάφερα. Είμαι, και έχω συγκλονιστεί από την έκχυση αγάπης και την κολοσσιαία υποστήριξη και καλοσύνη από όλο τον κόσμο. Ελπίζω ότι η προσπάθειά μου να ειπωθεί η αλήθεια θα έχει βοηθήσει άλλους, άνδρες ή γυναίκες, που έχουν βρεθεί στην κατάστασή μου, και ότι όσοι τους υποστηρίζουν δεν τα παρατάνε ποτέ. Ελπίζω επίσης ότι η θέση θα επιστρέψει τώρα στην αθώα έως ότου αποδειχθεί η ενοχή, τόσο στα δικαστήρια όσο και στα μέσα ενημέρωσης. Θέλω να αναγνωρίσω το ευγενές έργο του δικαστή, των ενόρκων, του προσωπικού του δικαστηρίου και των Σερίφηδων που θυσίασαν τον χρόνο τους για να φτάσουν σε αυτό το σημείο, καθώς και στην επιμελή και ακλόνητη νομική μου ομάδα που έκανε εξαιρετική δουλειά βοηθώντας με να μοιραστώ η αλήθεια. Τα καλύτερα έρχονται και ένα νέο κεφάλαιο επιτέλους ξεκίνησε. Veritas numquam perit. Η αλήθεια δεν χάνεται ποτέ», έγραψε ο Τζόνι Ντεπ. 

https://www.instagram.com/p/CeRl1FwMmR6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA