Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Άμπερ Χερντ δεν μπορεί να πληρώσει τα 10,4 εκατομμύρια δολάρια που χρωστάει στο Τζόνι Ντεπ μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης, αποκάλυψε ο δικηγόρος της, την ώρα που πηγές δήλωσαν στην Νew York Post ότι η ηθοποιός είναι «απένταρη» λόγω των τεράστιων νομικών αμοιβών που αναγκάστηκε να δώσει κατά τη διάρκεια της νομικής περιπέτειας.

Διαβάστε ακόμη: Τζόνι Ντεπ: Αγκαλιά με έναν... ασβό στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη δικαίωση

Ο δικαστής μείωσε τα 15 εκατομμύρια δολάρια που επιδικάστηκαν στον Ντεπ σε 10,35 εκατομμύρια δολάρια, βάσει νόμου της πολιτείας της Βιρτζίνια που περιορίζει τις τιμωρητικές αποζημιώσεις και η Χερντ επιδικάστηκε με 2 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση στην ανταγωγή της για συκοφαντική δυσφήμιση. Η δικηγόρος της δήλωσε ότι το επόμενο βήμα της είναι να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας.

Η αγάπη της για την πολυτελή ζωή και τα έξοδα που έκανε τα τελευταία χρόνια σε ταξίδια, ρούχα, δώρα και πανάκριβα κρασιά την έχουν αφήσει χωρίς πολλά χρήματα, σύμφωνα με πηγές, με αποτέλεσμα να αναζητά εναγωνίως μετρητά. 

Η περιουσία της Άμπερ Χερντ

Η καθαρή περιουσία της Χερντ εκτιμάται μεταξύ 1,5 και 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τον ιστότοπο Celebrity Net Worth, ποσό που απέχει πολύ από αυτό που οφείλει τώρα στον Ντεπ μετά την απόφαση των ενόρκων.

Κατά τη διάρκεια της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση που διήρκεσε έξι εβδομάδες, η ίδια ηθοποιός και πολλοί μάρτυρες είχαν καταθέσει ότι η Άμπερ Χερντ μπορεί να μην είχε τα χρήματα για να πληρώσει πραγματικά τον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο η Χερντ πληρώθηκε 1 εκατομμύριο δολάρια για το «Aquaman» του 2018 και άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για το σίκουελ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Ο ρόλος της σε εκείνη την ταινία έχει μειωθεί σημαντικά.

«Αν δεν έχει τα χρήματα, τότε o Ντεπ, ενώ εκείνη ασκεί έφεση, ίσως προσπαθήσει να εκτελέσει την περιουσία που κατέχει η πρώην σύζυγός του, ή τους τραπεζικούς της λογαριασμούς», είπε ο δικηγόρος του Εφετείου της Βιρτζίνια, Στίβεν Έμερτ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA