Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κι η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (3/6) στο Εξομολογητήριο του After Dark κι ανάμεσα σε άλλα απάντησαν για το Asia Express, τον επερχόμενο γάμο τους και το πιο ακραίο μήνυμα που έχουν λάβει στα κοινωνικά δίκτυα. Το ζευγάρι αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς από το Asia Express

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Εκανε άνω κάτω το Asia Express - Δεν άντεξε και αποχώρησε με την Ιλάειρα Ζήση

Η Ιλάειρα Ζήση είπε στον Μαυρίκιο: «Αν δεν μπορέσω αργότερα να κάνω παιδιά, θα φταις εσύ». Αυτή ήταν και η έκφραση που τον τσίγκλισε και έτσι αποχώρησαν από το παιχνίδι. 

Μ.Μ.: Πήγαμε και περάσαμε συγκλονιστικά. Μου είπε ένα βράδυ μια φράση, που μόλις την άκουσα -δεν ξέρω αν θέλει να τη μοιραστεί με τον κόσμο, δεν την έχει πει ακόμα- λέω φεύγουμε τώρα… Έπρεπε να μείνεις νηστικός, να μην έχεις που να κοιμηθείς, να σε πιάσει βροχή, να σε τσιμπάνε. Αυτό που με τσίγκλισε είναι, επειδή θέλουμε με την Ιλάειρα θα κάνουμε γάμο στις 28 Αυγούστου… Φοβήθηκε ότι θα κολλήσει κάτι και δεν θα κάνουμε παιδιά.

Ι.Ζ.: Η φράση που του είπα, επειδή ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, ότι αν θέλει να κάνουμε παιδιά, θα φταις εσύ. Στην εξέλιξη της συνέντευξής τους ο θεατρικός παραγωγός ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που πίεση την Ιλάειρα να μπουν στο παιχνίδι καθώς εκείνη δεν ήθελε να συμμετάσχει.

Στη συνέχεια το ζευγάρι μπήκε στο Εξομολογητήριο και ο ένας εξομολόγησε τον άλλο. Η 22χρονη παραδέχτηκε ότι μαζί με τον Γιώργο Τσούκαλη, τον γνωστό ιδιωτικό ντετέκτιβ και κουμπάρο τους, παραδέχτηκε ότι έχουν παρακολουθήσει λίγο τον αρραβωνιαστικό.

«Λατρεύω το πάθος σου για ζωή, μουσική, δημιουργία, λατρεύω το πώς φέρεσαι στους ανθρώπους και στα παιδιά και στους φίλους σου, την αγάπη που έχεις στους γονείς σου, το γεγονός ότι θέλεις να βοηθάς» είπε και όσο για το τι απεχθάνεται δήλωσε: «ότι δουλεύεις πολλές ώρες και πολλές φορές δεν μου δίνεις σημασία».

Τι σκέφτηκες την πρώτη φορά που κάναμε έρωτα; «Σκέφτηκα πως θα αρχίσει να μου αρέσει και τι θα κάνουμε μετά» τόνισε η Ιλάειρα που αποκάλυψε ότι είχε και πριν τον Μαυρίκιο κάνει έρωτα, αλλά δεν της είχε αρέσει η εμπειρία.

Το χειρότερο δώρο που της έχει κάνει είναι μια ακριβή τσάντα που άρεσε σε εκείνον αλλά όχι σε εκείνη και τώρα αναγκαστικά την φοράει. Μπορεί να είναι ακριβή, αλλά όπως υπογράμμισε της αρέσουν τα πιο απλά πράγματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA