Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Καμίλ Βάσκεθ είναι ένα από τα πρόσωπα της δίκης Ντεπ - Χερντ που απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης, και κατάφερε να γίνει viral μέσα σε μερικές ώρες όταν «στρίμωξε» την Αμπερ Χερντ στη γωνία με τις ερωτήσεις της. Οι φήμες που ήθελαν τη δικηγόρο σε σχέση με τον Τζόνι Ντεπ είχαν φουντώσει τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο εκείνη με μία εμφάνισή της έβαλε τέλος στα σενάρια.

Διαβάστε ακόμη: Johnny Depp: Viral η δικηγόρος του που «στρίμωξε» την Amber Heard - Πώς αντέδρασε στις φήμες για σχέση τους

Η 37χρονη Καμίλ Βάσκεζ εθεάθη να βγαίνει από ξενοδοχείο με άνδρα, ο οποίος φημολογείται πως είναι ο σύντροφός της. Ο λόγος για τον 38χρονο Έντουαρντ Όουεν, με τον οποίο βγήκαν από το Ritz-Carlton στη Βιρτζίνια, που βρίσκεται κοντά στο δικαστήριο της κομητείας Fairfax. 

Σύμφωνα με τη DailyMail και πηγές που επικαλείται, η Βάσκεζ έβγαινε με τον Όουεν, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ. Ο 38χρονος Όουεν, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι ένας επιτυχημένος διευθυντής στο WeWork, ενώ είναι υπεύθυνος ακινήτων και συνεργάζεται με Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2700705.html

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, ότι το ζευγάρι συναντήθηκε στο Λονδίνο τον Νοέμβριο, στην πολυτελή γαστρονομική παμπ The Cow.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA