Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα θέμα που κυριαρχεί σε όλα τα ταμπλόιντ διεθνώς είναι ο χωρισμός του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Πικέ με την διάσημη τραγουδίστρια Σακίρα. Όπως αποκαλύφθηκε το ζευγάρι ήταν σε διάσταση όταν ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα απάτησε τη Λατίνα σταρ.

Διαβάστε ακόμη: Shakira: Βάζει τέλος στις φήμες ότι πήγε στο νοσοκομείο για τον Pique - Η ανάρτηση με τον πατέρα της

Η Σακίρα το 2017 έγραφε και τραγούδια για τα μάτια του Πικέ όπως το «Te Felicito» που σημαίνει  «Είμαι ερωτευμένη». Το τελευταίο όμως με τίτλο «Σε συγχαίρω» είναι γεμάτο αιχμές για έλλειψη αφοσίωσης και αδιαφορία. Το διάσημο ζευγάρι της εκρηκτικής τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και επισήμως το χωρισμό του μετά από 12 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά.Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται ο λόγος πληροφορίες αναφέρουν ότι ζουν χωριστά εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες.

Δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι έπαθε κρίση άγχους μετά τη διαρροή της φήμης περί χωρισμού και πήγε στο νοσοκομείο. Εκείνη ωστόσο το διέψευσε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του πατέρα της, ο οποίος έπαθε ένα ατύχημα, λέγοντας ότι αυτός ήταν ο λόγος που πήγε στο νοσοκομείο. Και όλα αυτά συμβαίνουν όταν και οι δύο σούπερσταρ έχουν κληθεί από την ισπανική δικαιοσύνη καθώς εγκαλούνται για φοροδιαφυγή.

Όσοι γνωρίζουν λένε ότι αυτή είναι και η πραγματική αιτία που προκάλεσε εκνευρισμό και λύγισε τελικά τη σχέση του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού. Ένα είναι σίγουρο ότι Σακίρα και Πικέ ακολουθούν πλέον ξεχωριστούς δρόμους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA