Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής (5/6) στην εκπομπή «Ολα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο σπίτι της. Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του Survivor συγκινήθηκε όταν κατά τη διάρκεια του εισαγωγικού βίντεο έγινε αναφορά στον πατέρα της και στον εθισμό του με τον ναρκωτικά.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ο εθισμός του πατέρα της στα ναρκωτικά και η ανασφάλεια στα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ

«Είναι η αχίλλειος πτέρνα μου γιατί ενώ όλα αυτά με έχουν κάνει πιο σκληρή κι ανεξαρτητοποιήθηκα σε μικρή ηλικία, έχω δημιουργήσει μια ασπίδα κι είναι λίγο σαν να συνέβη σε κάποιον άλλον όλο αυτό και να μην ήταν δικά μου βιώματα. Οποτε έρχομαι κατά καιρούς αντιμέτωπη με το πρόβλημα, γιατί ακόμα υφίσταται, εκεί πέρα λίγο λυγίζω κι έχω μια τεράστια άρνηση», εξομολογήθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Είναι πολύ ανθρώπινο και πρέπει να το διαχειριστώ ακόμα καλύτερα. Με πονάει. Ηταν μαζί μας αλλά όταν έχεις έναν τέτοιο εθισμό, δεν έχεις πλήρη ενσυναίσθηση κι αντίληψη των πραγμάτων. Βιώνεις μια απογοήτευση» συνέχισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA