Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή θέμα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» σχετικό με το bullying μεταξύ ανηλίκων, το πρωί της Δευτέρας (6/6) η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε πως στην παιδική της ηλικία είχε δεχτεί και εκείνη λόγω του ότι έπασχε από στραβισμό. 

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Δεν υπήρξε ποτέ σχέση Μαρτίκα με Βρισηίδα - Η κοπέλα δεν "πουλάει" και κλαίγεται»

«Είμαι από τους ανθρώπους που έχω αποβάλει ό,τι κακό υπήρξε στη ζωή μου, από την άποψη του bullying. Γιατί κι εγώ έχω δεχτεί bullying. Όταν ήμουν μικρή, είχα στραβισμό. Το ένα μου μάτι ήταν εδώ και το άλλο εκεί. Μου έκλειναν το μάτι το καλό για να δυναμώσει το άλλο και να κεντράρει. Φορούσα γυαλιά, ήμουν πάρα πολύ αδύνατη. Με φώναζαν Αιθιοπία, Μπετόβεν. Το μυαλό μου για να αντέξει, να ξεπεράσει αυτό που ζούσα, το έχει διαγράψει, δηλαδή έχω ένα κενό μνήμης, από Α’ έως και την Δ’ δημοτικού, φαντάσου τι άκουγα. Το έχει αποβάλει η μνήμη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA