Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου, εμφανίζεται αυτή την περίοδο στη Θεσσαλονίκη με τον Σάκη Ρουβά και σε συνέντευξή της στο Κοσμοράδιο 95,1 μίλησε - μεταξύ άλλων - για μια ενδεχόμενη συνεργασία με την Καίτη Γαρμπή, για την πρόταση που δέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision, αλλά και για το bullying.

Διαβάστε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα: Η εξομολόγηση για την παιδική της ηλικία - «Έχω δεχτεί και εγώ bullying, είχα στραβισμό»

«Δεν αποκλείω ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή αν οι όροι και οι προϋποθέσεις ήταν καλά. Δεν έχω προβλήματα και κολλήματα και τα παλιά τα αφήνω στο παρελθόν. Αλίμονο αν κουβαλάω το παρελθόν μαζί μου, δεν θα πάω πουθενά. Και επειδή όλο αυτό κοντεύει πια 30 χρόνια, νομίζω ότι είναι στην ιστορία πια. Τριάντα χρόνια είναι μια ολόκληρη ζωή. Θα μπορούσε να γίνει μια συνεργασία σε μαγαζί, ένα ντουέτο, θα μπορούσαν να γίνουν πολλά αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση», τόνισε η Έλλη Κοκκίνου.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision το 2008, αλλά αρνήθηκε επειδή ήταν έγκυος.

«Το 2008 ήταν να πάω Eurovision με ανάθεση. Με φώναξε στο γραφείο της ΕΡΤ ο Τζώνη Καλημέρης και μου λέει "πας Eurovision" με τραγούδι του Φοίβου και του λέω "είμαι έγκυος, μην το πείτε πουθενά, δεν μπορώ να πάω"», εξήγησε η γνωστή τραγουδίστρια.

Τέλος, δεν έκρυψε πως είναι single αυτή την περίοδο, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναερωτευθεί, ενώ όσον αφορά το bullying, επεσήμανε πως «το έχουμε πάει στην άλλη άκρη. Όταν έχεις μια διαφορετική άποψη, πέφτουν όλοι να σε φάνε. Και αυτό είναι bullying. Φοβάσαι πλέον να πεις κάτι που δεν θα αρέσει στους πολλούς», είπε η Έλλη Κοκκίνου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA