Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου επέλεξαν πολλά ζευγάρια της showbiz για να βαφτίσουν τα παιδιά τους. Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς, Αλέξανδρος Κοψιάλης και Σοφία Φυρού, Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης βάφτισαν τα παιδιά τους, ενώ η Δούκισσα Νομικού έγινε νονά.  Νονά θα γινόταν και η Σίσσυ Χρηστίδου, ωστόσο η βάφτιση αναβλήθηκε επειδή η παρουσιάστρια νοσεί με κορονοϊό

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιανός: Τον Σεπτέμβριο η βάφτιση της κόρης του - Τα ονόματα που θα πάρει

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Βάφτισαν τον γιο τους στο Μονακό 

Σε στενό οικογενειακό κύκλο βάφτισαν στο Μόντε Κάρλο του Μονακό τον γιο τους, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Κάρολος - Ηλίας. Η βάφτιση έγινε τη Δευτέρα (6/6) στο Μονακό επειδή ο νονός του μικρού ζει μόνιμα εκεί. Σημειώνεται ότι και η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού, Μπιάνκα, βαφτίστηκε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Βηρυτό.

https://www.instagram.com/tv/CeeuYC8qZsM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αλέξανδρος Κοψιάλης - Σοφία Φυρού: Βάφτισαν τον γιο τους - Νονός ο Δημήτρης Φιντιρίκος

Η Σοφία Φυρού και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης το απόγευμα της Κυριακής (5/6) βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους. Οι δυο τους έγιναν γονείς τον Φεβρουάριο του 2021 αλλά λόγω της πανδημίας δεν είχαν κάνει τη βάφτιση του παιδιού. Την Κυριακή το απόγευμα ο μικρός βαφτίστηκε και νονοί του ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η καλή φίλη της μητέρας, Ιρις Χρήστου. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Κωνσταντίνος.

Μετά τη βάφτιση, το ζευγάρι είχε ετοιμάσει ένα πολύ μεγάλο γλέντι και τη διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβαν ο Λευτέρης Πανταζής και ο Γιώργος Βελισσάρης.  Ανάμεσα στους καλεσμένους που έδωσαν το «παρών», ήταν και πολλοί επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού, όπως η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Στέλλα Μιζεράκη με τον Dr Χταπόδια, η Super Κική και ο Τζέιμς Καφετζής.

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Βάφτισαν τον γιο τους

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης βάφτισαν το απόγευμα της Κυριακής, 5 Ιουνίου τον γιο τους. Το όνομα του, Βύρωνας.

Η βάπτιση του Βύρωνα έγινε γνωστή μέσα από κάποια stories που αναδημοσίευσε η ίδια η Κατερίνα Στικούδη στον λογαριασμό της στο instagram χωρίς φυσικά να αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες για το μυστήριο.

Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνης Καλημέρης: Το πάρτι για τη μικρή Ada και η αναβολή της βάφτισης

Το Νυμφαίο της Φλώρινας επέλεξε η Χριστίνα Κοντοβά, στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, βάφτιση της κόρης της, Ada. Με τον Τζώνυ Καλημέρη και φίλους της να δίνουν το «παρών» στην ιδιαίτερη αυτή ημέρα, η σχεδιάστρια μόδας ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Νονά της μικρής Ada ήταν να γίνει η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ωστόσο βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που αναβλήθηκε το μυστήριο.

https://www.instagram.com/p/CeeMoaAsbaZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά.

Η Δούκισσα Νομικού έγινε νονά στην Κρήτη

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Η παρουσιάστρια και μοντέλο έγινε νονά, καθώς βάφτισε ένα κοριτσάκι και η ίδια έλαμπε μέσα στο κίτρινο φόρεμα που επέλεξε και σχεδίασε για εκείνη ο Βασίλης Ζούλιας.

https://www.instagram.com/p/CeayR3ADzzy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Δούκισσα Νομικού βάφτισε την κόρη των φίλων της Έλλης και Γιάννη, η οποία πήρε το όνομα Αλίκη. «Έγινα η νονά της πανέμορφης Αλίκης! Στην ονειρεμένη Κρήτη που τόσο αγαπάω Να είσαι πάντα φωτεινή! Αγαπημένοι μου @ellicious___ και @giannarossss_ να την χαιρόμαστε», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA