Μενού
  • Α-
  • Α+

Μαχήτρια και στη ζωή η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία συγκίνησε μιλώντας για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, αλλά και για την απόφασή της να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό. Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2 Night Show», η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο, δηλώνοντας αρχικά: «Οταν πήγα στο My Style Rocks με ρώτησαν ποιο ήταν το μεγαλύτερο πράγμα που έχω καταφέρει στη ζωή μου και δήλωσα πως κατάφερα να βγω δυνατή από τις χημειοθεραπείες και να αντιμετωπίσω τη μάχη μου με τον καρκίνο. Μετά σε ένα από τα concept που είχα ετοιμαστεί για να πάω για μαστογραφία, το ανέφεραν οι κριτές και έτσι έγινε γνωστό».

Διαβάστε ακόμη: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Στο Survivor έφαγα από τα σκουπίδια μια τυρόπιτα που είχε πάνω της μυρμήγκια

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα, ότι ο καρκίνος είναι νόσος που θεραπεύεται πλέον στις μέρες μας, υπάρχουν περίπου 500 είδη διαφορετικών καρκίνων, υπάρχουν καρκίνοι που ξεπερνιούνται και άλλοι που συντηρούνται με θεραπείες. Είναι μια αρρώστια πλέον όχι αήττητη, δεν μου αρέσει να ακούω επάρατη νόσος, αλλά με το όνομά της, καρκίνος. Ξεπερνιέται με καλή διάθεση, με όμορφες πράξεις, να ακούς μουσική, να κάνεις ωραίες σκέψεις και είναι ένα πρώτο βήμα για να μπορέσεις να δεχτείς όλες τις θεραπείες», ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Όπως εξομολογήθηκε: «Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο, κατάφερα να το ξεπεράσω και είμαι καλά τα τελευταία 9 χρόνια. Όχι μόνο κατάφερα να τον ξεπεράσω, πήγα και σε ένα παιχνίδι επιβίωσης κι εκτεθειμένη με τον ήλιο. Όταν καταφέρνεις να τον νικήσεις, εκτιμάς τα απλά και τα λίγα…. Έμαθα να αποβάλλω τους αρνητικούς ανθρώπους από τη ζωή μου και να δείχνω την αγάπη στους γονείς μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA