Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Χρανιώτης, αποκάλυψε την Τρίτη (7/6) στο «Στούντιο 4» πως για ένα χρόνο μετά το χωρισμό των γονιών του στην εφηβεία του πήγαινε στο σχολείο του με ωτοστόπ, ενώ δεν έκρυψε πως στο γάμο του το 2018 έπρεπε να πιει μια ρακή για να χαλαρώσει και να τον ευχαριστηθεί.

Διαβάστε ακόμη: Amber Heard: Το μήνυμα από την αδερφή της και οι αιχμές για στημένη δίκη μετά την ήττα από τον Johnny Depp

«Χώρισαν οι γονείς μου στα 13. Έγινε εκεί ένα ταρακούνημα καλό. Με πείραξε περισσότερο γιατί θα έπρεπε να αλλάξω γειτονιά. Μέναμε Χαλάνδρι και μετά πήγαμε αναγκαστικά Πλατεία Αμερικής. Μετακομίσαμε για οικονομικούς λόγους. Δεν μπορούσε να αγοράσει η μητέρα μου σπίτι στο Χαλάνδρι τότε. Εγώ αρνήθηκα στην τρίτη γυμνασίου να πάω στο σχολείο μου στην Πλατεία Αμερικής. Με το που έφτασα, έβαλα τα κλάματα για κάποιον λόγο που δεν ξέρω. Γύρισα πίσω είπα στη μητέρα μου ότι θα πηγαίνω με τρένα και λεωφορεία στο Χαλάνδρι. Την απείλησα ότι θα σταματήσω το σχολείο. Η μητέρα μου είναι μια διανοούμενη με δύο πτυχία, ήξερα τι έκανα. Δεν θα το επέτρεπε αυτό. Πήγαινα σχολείο στα 13 - 14 μου με ωτοστόπ πρωί - βράδυ, δεν της το είχα πει.

Εκεί μπορεί να γράψω βιβλίο για το τι μου έχει συμβεί: από ταξιτζήδες που μου την έπεσαν μέχρι ζευγάρια που θέλανε να κάνω ναρκωτικά στο σπίτι τους, ζευγάρι που ήθελε να πάμε σπίτι μάλλον για να πειραματιστούμε σεξουαλικά, μοτοσυκλέτες που πήγαιναν με 200 χλμ. ή τουλάχιστον τόσο νόμιζα εγώ, στο Πεδίον του Άρεως με προσέγγισαν για να πιούμε πράγματα που δεν ήξερα τι είναι. Στη μαμά μου το είπα μετά. Μου άρεσε μάλλον να της προκαλώ συγκοπές. Συνήθως σε ανθρώπους που αγαπάω, μου αρέσει ακόμα να τους σοκάρω», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Πρόσθεσε δε ότι «Είχα αρχίσει να βλέπω κινηματογράφο τότε και ζούσα μια κινηματογραφική ζωή. Μάλλον ήθελα να ενδώσω στην περιπέτεια από τότε. Δεν μπήκα, όμως, στα παιχνίδια. Ευτυχώς ήξερα ότι αν 14 χρονών πάω και πιω ναρκωτικά, θα τελειώσω. Μάλλον επειδή έπαιζα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ενώ έκανα και ποδήλατο, η γυμναστική μάλλον με κρατούσε και μια παράλογη πίστη στον εαυτό μου».

Όσον αφορά το γάμο του τον χαρακτήρισε «σαν μεξικάνικη φιέστα. Εγώ γέλασα πάρα πολύ όταν ήπια την πρώτη μου ρακί και κάπως χαλάρωσα, χόρεψα πάρα πολύ. Περισσότερο πέρασα καλά και γέλασα, παρά το ότι αισθάνθηκα ότι άλλαξε τη ζωή μου. Ένας από τους λόγους που παντρεύεσαι είναι γιατί θέλεις να κάνεις και ένα παιδί. Είχα πολύ κοντινούς μου ανθρώπους δίπλα μου, είδα πολύ ωραία πρόσωπα. Είδα πρόσωπα που δε μου άρεσαν… μπορεί να πάρεις και ένα vibe ζήλιας. Υπήρχαν άνθρωποι που ήρθαν στον γάμο και δεν μας έφεραν ούτε δώρο. Ακόμα και ένα λουλούδι είναι δώρο. Εγώ αυτό το κρατάω. Αυτή την έλλειψη ευαισθησίας, δυστυχώς, την κρατάω μέσα μου πολύ βαθιά και τη θυμάμαι. Οπότε αν με ξενέρωσε κάτι, είναι μόνο αυτό», τόνισε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA