Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός, Σπύρος Νικολαΐδης, ο οποίος φέτος υποδύεται τον Δημήτρη στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς», έχασε τις προηγούμενες ημέρες την πολυαγαπημένη του μητέρα και σήμερα Τρίτη (7/6) θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Στην Αθήνα Ισίδωρος και Μάνος, θα συναντηθούν με τη Φανή

Μαμάκα μου.. Θέλω να ξέρεις πως θα είμαι καλά και σου υπόσχομαι ότι δεν θα χάσω ποτέ το χαμόγελο μου που πάντα μου έλεγες να έχω!! Δεν έφυγες, θα ζεις πάντα μέσα από εμένα κι εγώ μέσα από την ανυπέρβλητη αγάπη και στοργή που μου έχεις δώσει τόσα χρόνια.. Που μόνο μια μάνα μπορεί να καταλάβει… 

Ήσουν αυτή που μου έμαθε πως η πραγματική ευτυχία είναι στα μικρά και απλά πράγματα, που μου έμαθε να αγαπάω ολοκληρωτικά, να σέβομαι τους γύρω μου, να είμαι ευγενικός και να έχω μόνο καλοσύνη μέσα μου... Μέχρι τώρα δεν είχα συνειδητοποιήσει το άπειρο της αγάπης σου για εμάς και πόσες φορές έκανες τα αδύνατα δυνατά για να είναι τα παιδιά σου χαρούμενα.. Πόσο πάλεψες για να μην μας λείψει τίποτα αφήνοντας στην άκρη τα δικά σου θέλω από την μέρα που γεννηθήκαμε.. 

Οι αμέτρητες υπερωρίες στη δουλειά, να μας φτιάχνεις κάθε μέρα διαφορετικά φαγητά, να προσέχεις το σπίτι να είναι πάντα στην εντέλεια, να είσαι μάνα, σύζυγος και επαγγελματίας ταυτόχρονα.. Είναι πραγματικά απίστευτο που ενώ κανένας δε θα έβρισκε χρόνο και ενέργεια μετά από όλα αυτά, ΕΣΥ έβρισκες πάντα το χρόνο και τη δύναμη να είσαι εκεί για εμάς και να μην μας λείψεις ποτέ… 

Μπορεί να μην ήμουν και το πιο ήσυχο παιδί και πολλές φορές να μην συμφωνούσαμε για τα σχέδια μου, όμως ο άντρας που είμαι σήμερα και ό,τι έχω καταφέρει στη ζωή μου, τα οφείλω σε εσένα και τον μπαμπά… Δε θα ξεχάσω ποτέ πόσο πάλεψες όλη σου τη ζωή για να είναι οι γύρω σου ευτυχισμένοι.. πόσο πάλεψες με τον καρκίνο μέχρι το τέλος για να κερδίσεις λίγο χρόνο ακόμη μαζί μας χωρίς να σε νοιάζει ο πόνος… Σε έκανε ευτυχισμένη απλά να μας βλέπεις και να μπορείς να μας προσέχεις…

https://www.instagram.com/p/CegsCMGoUFV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν ανησυχώ, ξέρω ότι θα μας βλέπεις και θα μας προσέχεις συνέχεια τώρα από ψηλά και έτσι θα είσαι ευτυχισμένη… Ήσουν πολύ καλή για αυτό το κόσμο..

Σε ευχαριστώ, Μανούλα μου, θα ξανά σμίξουμε σύντομα… Σ’ αγαπώ όσο τίποτα στον κόσμο!!! Μου λείπεις…Για όλες τις υπέροχες Γυναίκες που είναι Μάνες εκεί έξω…», έγραψε ο Σπύρος Νικολαΐδης με τους followers τους να σπεύδουν να τον συλλυπηθούν για την απώλεια της μητέρας του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA