Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα δύσκολα χρόνια που πέρασε όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα από τη Ρωσία, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Παναταζής, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2night Show.

«Ήρθαμε από το πουθενά στην πατρίδα μας. Στα ξένα Έλληνες και στην Ελλάδα ξένοι. Ούτε ελληνικά δεν ξέραμε, μιλάγαμε ρώσικα, ποντιακά. Φάγαμε και το μπούλινγκ» είπε εμφανώς συγκινημένος.

Επιπλέον, θυμήθηκε τις μεγάλες συνεργασίες του με σπουδαίους συναδέλφους του και διηγήθηκε άγνωστα περιστατικά στο ευρύ κοινό,όπως τη φορά που τον πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

«Έχω τραγουδήσει και Τσιτσάνη και Πλέσσα. Είχα τραγουδήσει το ''Γλυκά πονούσε το μαχαίρι, έσταζε μέλι η μαχαιριά''. Και χτυπάει το τηλέφωνο… ''Ρε μπιπ'', μου λέει ένας στην άλλη μεριά της γραμμής ''το έσκισες το κομμάτι, το είπες καλύτερα από τον Τόλη''. Λέω ''ποιος είναι;''. ''Ο πρόεδρος!''. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος! Τρελάθηκα, σηκώθηκε η τρίχα μου. Του είπα ''πρόεδρε, προσπάθησα''. ''Τι προσπάθησες; Το έσκισες'' μου είπε».

Παράλληλα, ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε και για τον Δάκη. «Ο καλύτερος άνθρωπος ήταν ο Δάκης. Μα την Παναγία! Ήμασταν μαζί στο Μικρό Διογένη μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και την Πωλίνα. Παιδί μου, τι άνθρωπος ήταν αυτός; Καλός άνθρωπος, ωραία φωνή, καλοσύνη, δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν. Του κάναμε πλάκες, μας έκανε και αυτός και τα καμαρίνια μας ήταν ανοιχτά. Περάσαμε μια σεζόν εκπληκτική μαζί, σκίσαμε τότε. Τον έβλεπα και στη Γλυφάδα πάντα που έμενε εκεί, μιλούσαμε, συζητούσαμε. Ναι ρε παιδί μου. Ήμουν προχθές μαζί με τον Πασχάλη στο αεροδρόμιο και συζητούσαμε πριν μπούμε στο αεροπλάνο. ''Πως είναι ο Δάκης, ρε συ Πασχάλη;'' του λέω. ''Έχει μείνει 42 κιλά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να την βγάλει'' μου λέει. Δεν προλάβαμε να μπούμε στο αεροπλάνο και μας έστειλαν μήνυμα ότι έφυγε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA