Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μία εκθαμβωτική εμφάνιση στο Φεστιβάλ Tribeca, στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Jennifer Lopez: Halftime», αποδεικνύοντας ότι στα 52 της χρόνια είναι στην καλύτερη της φάση. Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε ένα μαύρο βελούδινο, μακρύ φόρεμα με διαφάνειες που αγκάλιαζε τις καμπύλες της και αναδεικνύει τους κοιλιακούς της και το συνδύασε με ασημένια σκουλαρίκια και ένα μαύρο τσαντάκι.

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Αρραβωνιάστηκε το ζευγάρι - Πώς το ανακοίνωσε η λατίνα σταρ

https://www.instagram.com/p/CekTa6IDxyQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

To ντοκιμαντέρ «Jennifer Lopez: Halftime» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Ιουνίου. Σε αυτό, η παγκόσμια σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ μιλά για την πολύπλευρη καριέρα της και την πίεση της ζωής μέσα στα φώτα της δημοσιότητας.

Jennifer Lopez στα MTV Awards: «Ευχαριστώ όσους μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρω»

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη εμφάνισή της στα MTV η Λατίνα σταρ έβαλε τα κλάματα κατά της βράβευσή της για το τραγούδι της «On My Way», από την ταινία «Marry Me», ενώ πήρε και το βραβείο νέας γενιάς για όσους στηρίζουν το διαφορετικό στην τηλεόραση και το κινηματογράφο. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους ανθρώπους που μου έδωσαν τη ζωή αυτή. Και αυτούς που μου έδωσαν χαρά κι εκείνους που με πλήγωσαν. Εκείνους που ήταν αληθινοί κι εκείνους που μου είπαν ψέματα. Θέλω να ευχαριστήσω την αληθινή αγάπη αλλά και τον τρόπο που είπα ψέματα στον εαυτό μου γιατί έτσι έμαθα ότι πρέπει να ωριμάσω. Θέλω να ευχαριστήσω την απογοήτευση και την αποτυχία, που με δίδαξαν να είμαι δυνατή» είπε σκουπίζοντας τα δάκρυά της.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τα παιδιά της Μαξ και Εμ. «Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά μου που με έμαθαν να αγαπώ» είπε και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου είπαν στα μούτρα μου ή και πίσω από την πλάτη μου ότι δεν θα τα καταφέρω. Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εσάς Και φυσικά δεν θα τα έκανα όλα αυτά χωρίς τους φανς που είδαν τις ταινίες μου. Εσείς είστε ο λόγος που είμαι εδώ και σας αγαπώ» συμπλήρωσε η Τζένιφερ Λόπεζ.

https://www.instagram.com/tv/Cecij0whJsW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον μάνατζέρ της, Μπένι Μεντίνα, τον άνθρωπο που όπως είπε δεν του αρέσουν οι ευχαριστίες. «Δεν είναι μόνο ο μάνατζέρ μου, ήταν ο άνθρωπος που με πίστεψε από την αρχή και δεν με άφησε να σταματήσω να πιστεύω στον εαυτό μου. Και σε πολύ χάλια στιγμές συνέχιζα να προσπαθώ για σένα περισσότερο από ότι για τον εαυτό μου, σ’ αγαπώ» είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA