Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Survivor και το μεσημέρι της Παρασκευής (10/6) παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και -μεταξύ άλλων- μίλησε στην εκπομπή «Love It» για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, αποκαλύπτοντας ότι στον 45χρονο φαρμακοποιό τη γοήτευσε η συμπεριφορά του. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: Με πόσα χρήματα αποχώρησε το μοντέλο από τον Αγιο Δομίνικο

«Είμαι μια κοπέλα πολύ της σχέσης και όλοι μου οι σύντροφοι με φρόντιζαν, με πρόσεχαν, με είχαν σαν πριγκίπισσα. Με γοήτευε αυτό», είπε χαρακτηριστικά. «Για να κολλήσω με έναν άντρα, πρέπει να με προσέχει πολύ και ο Σπύρος άρχισε ξαφνικά να το κάνει. Αυτό που με γοήτευσε ήταν η συμπεριφορά του απέναντί μου, που είχα έναν άντρα απέναντι μου να με φροντίζει. Είναι άντρας και όχι παιδάκι. Το πάθος δεν σταμάτησε να υπάρχει, δεν έσβησε. Και είμαι σίγουρη πως τον νοιάζει που έφυγα», συμπλήρωσε.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Με τον Σπύρο το ζούσαμε κρυφά τώρα τελευταία»

«Μετά υπήρχαν τα βλεμματάκια. Υπήρχε λίγο το να με ακουμπήσει καθώς περνάει. Το πάθος αυτό δεν έσβησε. Τον νοιάζει (που έφυγα). Δεν ήθελε να πει κάτι στην ομάδα του. Πρώτα απ’ όλα γιατί έγινε όλο αυτό το θέμα που πήρε μεγάλη έκταση. Κανονικά στη ζωή μας δεν θα είχε πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Θα μαλώναμε μια – δυο μέρες, θα τα ξαναβρίσκαμε. Λόγω τηλεόρασης πήρε τόσο μεγάλη έκταση. Είπε αυτός τα δικά του, είπα εγώ τα δικά μου, λίγο μοντάζ, λίγο μουσική, λίγο δράμα, και έγινε όλο αυτό

Δεν ήθελε o κόσμος να πει ότι “τον έκανε ό,τι τον έκανε, του είπε ό,τι του είπε και αυτός γυρίζει πίσω”. Αυτός θέλει να γυρίσει πίσω. Μου το έχει πει. Μπροστά στην ομάδα του δεν ήθελε να πει τίποτα. Έλεγε δεν με νοιάζει. Είμαι σίγουρος πως τον νοιάζει που έφυγα γιατί αυτός ήθελε να φύγει. Είχε πει “θα πάω πίσω, θα ετοιμαστώ, θα ξυριστώ, θα είμαι όπως με θέλεις”, κάτι τέτοια έλεγε. “Και μετά”, λέει, “θα έρθεις κι εσύ”. Λέω “εντάξει”, τελικά έφυγα εγώ πρώτη, θα γίνω εγώ μια κούκλα κι αυτός ας κάτσει εκεί.

Λίγο κρυφά ήμασταν τώρα τελευταία από τις ομάδες και τα παιδιά. Όταν περνούσε κάποιος απομακρυνόμασταν. Όταν περνούσε κάποιος άλλος ακόμα πιο πίσω. Το ζούσαμε λίγο κρυφά τώρα τελευταία». Βέβαια, παραμένει το πρόβλημα ότι η Βρισηίδα ζει στην Θεσσαλονίκη ενώ το σπίτι και η δουλειά του Σπύρου είναι στην Αττική.

«Εγώ είμαι από τις γυναίκες που θα ακολουθήσω τον άνδρα μου. Αν το πάμε σοβαρά, θα αφήσω τη Θεσσαλονίκη και θα έρθω να σε ακολουθήσω. Είμαι από τις γυναίκες που θα αφήσω τα πάντα για τον άνδρα μου. Για τον σύντροφό μου θα πηγαινοερχόμαστε μέχρι να γίνει κάτι πιο σοβαρό. Κάτσε να βγει και αν θελήσει, αν αυτό είναι κάτι που δεν ήταν μόνο εκεί μέσα, να δούμε αν ταιριάζουμε και έξω».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρθηκε επίσης στη δήλωση που είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και την είχε κατηγορήσει ότι εκείνη του είπε πως κάτι τρέχει ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάννα Αβραμάκη. «Δεν ισχύουν αυτά που είπε ο Εμμανουήλ για Άρη και Σοφιάννα. Ο Κωνσταντίνος την πήρε με πονηρή διάθεση την απάντησή μου», είπε.

Επίσης, αναφερόμενη στον «εκρηκτικό» της χαρακτήρα, τόνισε ότι τους συμπαίκτες της τους «ενοχλούσε που ήμουν αυθόρμητη και έντονος χαρακτήρας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA