Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου, την περιπέτεια της υγείας του, τις τηλεπωλήσεις, αλλά και το καινούριο του τραγούδι μίλησε ο Νεκτάριος Σφυράκης. Μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» ο τραγουδιστής που επέστρεψε στη μουσική με την μπαλάντα «Αν δεν έχεις αμαρτίες», δήλωσε πως το τραγούδι αυτό είναι «για εμάς που έχουμε αμαρτίες… προνόησα». 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καραβάτου: Τι εξομολογήθηκε για την άγνωστη περιπέτεια με την υγεία της

Για τη σχέση με την Αντζελα Δημητρίου είπε πως «υπήρξε σχέση κανονικά. Ήταν μία περίοδος που δεν κατάλαβα πως έγιναν τα πράγματα, τόσο πολύ γρήγορα… Δεν ήταν καθόλου επικοινωνιακό τρικ, δεν ήταν εύρημα. Περάσαμε όμορφα μία συγκεκριμένη περίοδο και όπως όλα, είχε ένα φινάλε. Το να είσαι σε σχέση με την No1 πανελλαδικά τραγουδίστρια, την Άντζελα Δημητρίου, επικοινωνιακά σου δίνει ένα μεγαλύτερο εύρος να ασχολούνται οι δημοσιογράφοι μαζί σου». Ο Νεκτάριος Σφυράκης είπε πως θαυμάζει την Αντζελα Δημητρίου «σαν τραγουδίστρια, μακάρι να της έμοιαζαν κι άλλες, να έκαναν τη δική της δύσκολη πορεία. Πρέπει να την χειροκροτήσουν όλοι, γιατί είναι ακόμα εδώ».

Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην περίοδο που αποχώρησε από τα μπουζούκια: «Κάποια στιγμή φεύγω από τα μπουζούκια που υπηρετούσα με συνέπεια κάθε βράδυ όταν άρχισε το οικονομικό τοπίο να μας δίνει τέτοιες εντολές, ότι παιδιά φύγετε τώρα που είναι νωρίς γιατί τα πράγματα έχουν γίνει στραβά».Ο Νεκτάριος Σφυράκης μίλησε και για την ενασχόλησή τους με τις τηλεπωλήσεις, δηλώνοντας πως ήταν ένα πείραμα για να κερδίσει περισσότερα χρήματα.

Πριν από 1,5 χρόνο από σύμπτωση έκανε κάποιες εξετάσεις και ανακάλυψε πως είχε καρκίνο στα νεφρά. «Με έπιασε πανικός όταν συνειδητοποίησα ότι αφορά εμένα… Αυτό έγινε Τετάρτη, Δευτέρα χειρουργήθηκα. Σήμερα είναι όλα καλά, είμαι under control», είπε για την περιπέτεια της υγείας του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA