Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Κούρκουλα, η μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, εξήγησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για ποιο λόγο θα έδινε ούτως ή άλλως το «παρών»  στο δικαστήριο και γιατί δε φοβήθηκε ποτέ να προσέλθει εκεί, ενώ αναφέρθηκε στους ανθρώπους που υπέβαλαν μήνυση εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη.

Διαβάστε ακόμη: Στεφανία Γουλιώτη: Με κακοποίησε σεξουαλικά γιατρός - Τι είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Βρέθηκα εκεί ως όφειλα, πρώτον γιατί είχα νομικό καθήκον γιατί με φώναξε ο εισαγγελέας. Αν δεν με είχε φωνάξει, θα ήμουν εκεί από ηθικό καθήκον για την αποκατάσταση της αλήθειας για τον φίλο μου, αδελφικό μου φίλο, Δημήτρη Λιγνάδη. Είναι φίλος μου τριάντα χρόνια. Δεν θέλω να γίνω εγώ μέρος φέιγ βολάν της κατάθεσής μου στα Μέσα, δεν μου αρέσει αυτό», είπε αρχικά η Ελένη Κούρκουλα.

Συνέχισε δε λέγοντας πως «Οι άνθρωποι, οι οποίοι μήνυσαν τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το θέατρο, με τη δουλειά του. Θα βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Η υπόθεση Λιγνάδη θα ανοιχτεί εν καιρώ, δεν είναι υπόθεση εργασιακής παρενόχλησης, δεν έχει μηνυθεί από τον εργασιακό του χώρο. Είναι περίεργο πώς δεν έχει μηνυθεί ένας άνθρωπος καθ’ έξιν υποτίθεται παραβατικός, πώς έχει μηνυθεί από τέσσερα περίεργα πρόσωπα».

Σε ερώτηση τι είναι για εκείνη ο Δημήτρης Λιγνάδης, η Ελένη Κούρκουλα απάντησε πως «για μένα είναι ο γλυκός, τρυφερός φίλος μου. Η δικιά μου άποψη και η δικιά μου αλήθεια είναι αυτή». 

Τέλος, ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους δεν φοβόταν να προσέλθει στο δικαστήριο. «Να φοβηθώ τι; Δεν βλέπω τη δίκη ως διάδρομο να μαζεύονται διάφοροι περαστικοί και περίεργοι για να πίνουν καφέ. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια στη ζωή μου καθόλου. Δεν θα φοβόμουνα ποτέ το κόστος της υπεράσπισης του φίλου μου γιατί προέχει για μένα η αλήθεια. Η αλήθεια για μένα κατατίθεται στο δικαστήριο αυτές τις μέρες», επεσήμανε η Ελένη Κούρκουλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA