Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί το δικαστήριο να την έκρινε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμηση και να δικαίωσε τον Τζόνι Ντεπ, όμως, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη λήξη της πολύκροτης δίκης, η Άμπερ Χερντ επιμένει σε «κάθε λέξη της κατάθεσής της» και θα επιμένει, όπως είπε χαρακτηριστικά, «μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω», ενώ αποκάλεσε τον Τζόνι Ντεπ «ψεύτη».

Διαβάστε ακόμη: Amber Heard: Σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά την ήττα στη δικαστική διαμάχη με τον Johnny Depp

Επανέλαβε για ακόμα μία φορά πως ο Τζόνι Ντεπ ασκούσε σωματική βία κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, ενώ χαρακτήρισε «άδικη» την απόφαση του δικαστηρίου, λέγοντας πως οι ένορκοι στη δίκη εξαπατήθηκαν από τον πρώην σύζυγό της, έναν «φανταστικό ηθοποιό», ο οποίος «έπεισε τον κόσμο ότι είχε ψαλίδια αντί για δάχτυλα», αναφερόμενη στη γνωστή του ταινία «Ο Ψαλιδοχέρης».

Μάλιστα, θεωρεί ότι επηρεάστηκαν από την άδικη παρουσίαση της όλης κατάστασης στα social media, τα οποία, άλλωστε, είχαν πάρει φωτιά όλο το διάστημα που η δίκη ήταν σε εξέλιξη.

Η Χερντ κατηγόρησε τους δικηγόρους του Ντεπ ότι προσπάθησαν να «αποσπάσουν την προσοχή των ενόρκων από τα πραγματικά ζητήματα» κατά τη διάρκεια της δίκης, παραδεχόμενη ότι είχαν «κάνει καλύτερη δουλειά σε αυτό» το θέμα από τους δικούς της δικηγόρους. 

Η ηθοποιός δεν έκρυψε πως η απόφαση του δικαστηρίου αμφισβητεί ουσιαστικά το δικαίωμά της στην ελευθερία του λόγου, αφού όπως ισχυρίζεται, «είπε την αλήθεια της» και κατέληξε να «πληρώνει το τίμημα».

Όσον αφορά τα ηχητικά ντοκουμέντα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο και βάσει αυτών, η Χερντ φαινόταν να ασκεί σωματική βία στον Ντεπ, η ηθοποιός απάντησε πως εκείνη μόνο απαντούσε στη βία, δεν την υποκίνησε ποτέ. 

«Όταν ζεις μέσα στη βία και γίνεται κάτι το φυσιολογικό - όπως κατέθεσα - πρέπει να προσαρμοστείς», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χερντ, προσθέτοντας ότι «έχω μετανιώσει τόσο πολύ» για τα «φρικτά» και «άσχημα» πράγματα που έκανε και είπε στον Ντεπ, αλλά ενεργούσε μόνο σαν ένα «άτομο σε ακραία συναισθηματική, ψυχολογική και σωματική πίεση», το οποίο ένιωθε ότι «η ζωή του ήταν σε κίνδυνο».

«Ξέρω ότι έχει γίνει πολύς θόρυβος γύρω από αυτά τα ηχητικά ντοκουμέντα», είπε. «Πρώτα διέρρευσαν στο διαδίκτυο αφού, όμως, είχαν υποστεί επεξεργασία. Αυτό που άκουγε κανείς σε αυτά δεν ήταν απόδειξη του τι συνέβαινε, αλλά απόδειξη μιας διαπραγμάτευσης, του πώς να μιλήσεις γι' αυτά που συνέβαιναν με το θύτη σου», ανέφερε η Χερντ.

Στο στόχαστρό της μπήκαν και οι μάρτυρες υπεράσπισης του Ντεπ κατά τη διάρκεια της δίκης, χαρακτηρίζοντάς τους «αμειβόμενους υπαλλήλους» που «υποστήριξαν το άτομο από το οποίο εξαρτώνται».

Η ίδια επέμεινε ότι δεν «υποκίνησε» ποτέ καμία μορφή βίας στη σχέση της αν και παραδέχτηκε ότι συμπεριφερόταν με «φρικτό τρόπο σε βαθμό που δεν αναγνώριζε τον εαυτό της», ισχυριζόμενη πως «πιέστηκε σε τέτοιο βαθμό που δεν ήξερε τη διαφορά ανάμεσα στο σωστό και το λάθος».

«Έκανα και είπα φρικτά, λυπηρά πράγματα σε όλη τη σχέση μου», παραδέχτηκε η Χερντ, χωρίς να κρύψει πως «Πάντα θα συνεχίσω να νιώθω ότι ήμουν μέρος όλου αυτού. Σαν να ήμουν το άλλο μισό αυτής της σχέσης, γιατί ήμουν».

Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει το γεγονός ότι η Χερντ περιέγραψε το γάμο και τη σχέση της με τον Ντεπ ως κάτι «άσχημο» και «όμορφο» μαζί, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν άσχημο. Και θα μπορούσε να είναι πολύ όμορφο. Ήταν πολύ, πολύ τοξικό. Κάναμε πολλά λάθη. Αλλά πάντα έλεγα την αλήθεια», επεσήμανε η Άμπερ Χερντ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA