Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή τη συνέντευξή του στο περιοδικό Antivirus όπου μίλησε για το coming out του, αλλά και πώς αντέδρασε η οικογένειά του, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σε όσους δεν αποδέχοντας τον εαυτό τους ή δέχονται bullying από τον περίγυρό τους. 

Διαβάστε ακόμη: Η πόρτα Καραβάτου - Ηλιάκη από το Mega, η αγωνία του Μουτσινά και το φινάλε μέσα στο αίμα του Σασμού

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς έγραψε στο προφίλ του στο Instagram:

«Θα μπορούσα να γράψω ένα μεγάλο κείμενο σχετικά με τα κομμάτια της ζωής μου που μοιράστηκα μαζί σας.. Αλλά είναι πολύ ξεκάθαρα στην κουβέντα που έκανα στο antivirus. Οπότε θα πω αυτό που έχω μάθει μέσα από δουλειά που κάνω (ακόμα).

Το σημαντικότερο όλων είναι να αποδεχτούμε εμείς τον εαυτό μας. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, δεν μιλάω για τα χαριτωμένα και αγαπητά σε άλλους χαρακτηριστικά μας, μιλάω για την αποδοχή 100% της προσωπικότητάς μας και των ιδιοτήτων που έχουμε.

Αγαπάω τον εαυτό μου (για εμένα) σημαίνει να μην μπορεί κανείς και τίποτα να με βάλει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με το τι κάνω, ποιος είμαι και πώς θέλω να προχωρήσω στο «παιχνίδι» της ζωής..

https://www.instagram.com/p/Ce8TXa8MVUz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.. Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος..

Ps: νικολάκη, να ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που δεν θα σε ενοχλεί το bullying από τα υπόλοιπα παιδάκια (σε όποια ηλικία και να βρίσκονται)

Ps 2: τελικά είναι μεγάλο το κείμενο»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA