Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζένιφερ Λόπεζ σε πρόσφατη εμφάνισή της, ανέβασε την 14χρονη κόρη της Emme, και την παρουσίασε στο κοινό χρησιμοποιώνοντας την αντωνυμία «they» (αυτοί). Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο TikTok η Lopez αναφέρθηκε  στην κόρη της χρησιμοποιώντας τις αντωνυμίες αυτοί/αυτούς (they/them).  «Η τελευταία φορά που εμφανιστήκαμε μαζί ήταν σε ένα μεγάλο στάδιο όπως αυτό. Τους (σ.σ. αναφερόμενη στην κόρη της) ζητάω συνέχεια να τραγουδήσουν μαζί μου, αλλά δεν το κάνουν. Οπότε αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση. Είναι πολύ, πολύ απασχολημένοι. Έχουν κλείσει ραντεβού. Και ακριβοί! Μου κοστίζει όταν βγαίνουν», είπε αστειευόμενη.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez: «Η χειρότερη ιδέα να μοιραστώ τη σκηνή του Super Bowl με τη Shakira»

https://www.tiktok.com/@christinathesupermom/video/7110247219298602282

Στη συνέχεια ανέφερε: «Αλλά αξίζουν κάθε δεκάρα, γιατί είναι το αγαπημένο μου ντουέτο όλων των εποχών. Οπότε, αν μου επιτρέπετε», πρόσθεσε η J.Lo.

https://www.tiktok.com/@christinathesupermom/video/7110357448778583338

Αμέσως μετά, η Emme αρχίσει να τραγουδά το «A Thousand Years» της Christina Perri με ένα μικρόφωνο που είχε πάνω του τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποθεώθηκε από το κοινό για τον τρόπο που μίλησε για το παιδί της και τα σχόλια στο Twitter και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA