Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Μύκονο απολαμβάνει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών ο James Franco. Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός του οποίου η καριέρα απογειώθηκε όταν ενσάρκωσε τον Harry Osborn στην ταινία Spider-Man επέλεξε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το νησί των Ανέμων. Ο υποψήφιος για Οσκαρ και βραβευμένος με δυο Χρυσές Σφαίρες πρωταγωνιστής δεν παραθερίζει μόνος, αλλά χαλαρώνει μαζί με την σύντροφό του Isabel Pakzad, προσπαθώντας να περνά, όσο αυτό είναι εφικτό, απαρατήρητος. Για τον λόγο αυτό, κυκλοφορούσε το βράδυ στα Ματογιάννια με κουκούλα στο κεφάλι.

Διαβάστε ακόμη: Ράπερ Τιμάτι: Ο... καλύτερος φίλος του Πούτιν στη Μύκονο με εντυπωσιακή συντροφιά

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε μαζί με την αγαπημένη του έξω από διάσημο cabaret restaurant Lio. Οπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα, ο Τζέιμς Φράνκο έβγαλε selfie με μια θαυμάστρια την ώρα που αποχωρούσε και στην συνέχεια φόρεσε την κουκούλα του για να μην τον αναγνωρίσουν.

https://mykonoslive.tv/external/player/index.php?video=1655790008

Όμως έγινε αντιληπτός από τους παπαράτσι με τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο να τον καλωσορίζει και να τον απαθανατίζει με την μηχανή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA