Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι φήμες πως η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte είναι ζευγάρι έχουν «φουντώσει» για τα καλά μετά και το νέο podcast της ηθοποιού με καλεσμένο τον τράπερ. Οι δυο τους τα είπαν «σαν καλοί φίλοι» στο «Για ελάτε στην Μαρία» και δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ τους. Το μεγαλύτερο πείραγμα όμως ήρθε από το στόμα του Mente Fuerte που κατάφερε να κάνει την Μαρία Σολωμού να πνιγεί.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Μουτίδου κατά Twitter: «Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται» - «Σοφάκι, ξέφυγες», η απάντηση που πήρε

Για τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα προς το πρόσωπό της Μαρίας Σολωμού, ο Mente Fuerte είπε: «Έκανα ένα story και είπα για τον Παπανώτα, αυτόν τον man εκεί, ο Θεός να τον κάνει κύριο, που σε είπε γριά και ότι δεν είσαι κορίτσι. Μπορώ να απαντήσω επίσημα; Είσαι κορίτσαρος!».

Στο τέλος της συζήτησης, ο Mente Fuerte αποφάσισε να κάνει εκείνος μια ερώτηση στη Μαρία Σολωμού, η οποία την.. έπνιξε: «Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;», τη ρώτησε κι εκείνη έβγαλε το νερό που έπινε και άρχισε να κάνει βόλτες στο στούντιο.

Τα αιχμηρά σχόλια για τον Snik

Όσον αφορά στα επεισόδια στα βραβεία MAD, ο Mente Fuerte απάντησε μεταξύ άλλων: «Δεν με νοιάζει να σχολιάσω αυτό που έγινε στα #MadVMA22. Ως τρίτος όμως, είδα ένα βίντεο που κάτι τεράστιοι κοπανάνε τον Light κι ένα που σηκώθηκε ο Light και πήγε και έβαλε μπάτσα στον άλλον, μόνος του. Όταν το άλλο το σκουπίδι, ο Snik, βγαίνει, χαλάει το στόμα του και δεν μπορεί να κάνει πράξη αυτά που λέει, στέλνει μπράβους και παρατρεχάμενους».

«Σίγουρα οι διαφορές δεν πρέπει να λύνονται έτσι. Αλλά όταν υπάρχουν τέτοιες και λες ότι είσαι τόσο μάγκας, βγες έξω από την διοργάνωση. Εκεί μέσα υπήρχαν παιδιά, γυναίκες και άνθρωποι που δεν έπρεπε να ζήσουν αυτό το καραγκιοζιλίκι. Βγες έξω και παίξε μπουνιές εκεί. Μια φορά σαν άντρας και φάει ξύλο. Όλοι έχουμε φάει ξύλο», πρόσθεσε ο ράπερ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA