Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιδράσεις προκάλεσε η οργή του Αλεκ Μπάλντουιν κατά μίας υπαλλήλου του, στην οποία φώναξε στα ισπανικά την ώρα που έπαιρνε συνέντευξη από τον Γούντι Αλεν στο Instagram. Ο Μπάλντουιν έπαιρνε συνέντευξη από τον σκηνοθέτη, ο οποίος αντιμετώπισε κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης θετής κόρης του, Ντίλαν Φάροου, πίσω στο 1992 και όταν αυτή ήταν μόλις 7 ετών, που πρόσφατα ξαναείδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από το ντοκιμαντέρ με την Μία Φάροου «Allen v. Farrow». Κατά τη διάρκεια του live, υπήρξαν αρκετά τεχνικά προβλήματα, με το Wi-Fi προφανώς να σταματά πολλές φορές.

Διαβάστε ακόμη: Αλεκ Μπάλντουιν: Συγκλονίζει το βίντεο από τις τελευταίες στιγμές της Χαλίνα Χάτσινς μετά τον πυροβολισμό

Αφού η οθόνη πάγωσε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Baldwin σύμφωνα με τη NY Post, σηκώθηκε από τον καναπέ και ακουγόταν να φωνάζει σε κάποιον εκτός οθόνης στα ισπανικά, κάτι που αργότερα μεταφράστηκε ότι ζητούσε από τα σκυλιά να σταματήσουν να γαβγίζουν. «Λεονέτα! Λεονέττα! Μπάστα! Las perritas! Μπάστα! Las perritas, suficiente!» Ο Μπάλντουιν φώναξε, κάτι που φέρεται να μεταφράζεται σε «Λεονέτα! Λεονέττα! Αρκετά! Τα σκυλια! Αρκετά. Τα σκυλιά, φτάνει!»

Αυτή η έκρηξή του εξόργισε αλλά και διασκέδασε τους θεατές στο διαδίκτυο, με τους Ισπανούς να υποστηρίζουν ότι δυσκολεύονταν να καταλάβουν τι έλεγε ο Μπάλντουιν και πολλούς άλλους να υπενθυμίζουν την τραγωδία του περασμένου Οκτωβριου στα γυρίσματα της ταινίας Rust.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Η ανεξήγητη συνέντευξη από τον Γούντι Αλεν στο Instagram Live, η παρακολούθηση καθώς ο Γούντι χάνει το Wi-Fi και, στη συνέχεια το γεγονός οτι σηκώνεται να φωνάξει κάτι στα ισπανικά που δεν μπορώ να καταλάβω ως Ισπανόφωνος είναι το νέο πιο αστείο πράγμα που έχει κάνει ποτέ ο Άλεκ Μπάλντουιν», έγραψε στο Twitter ο ισπανόφωνος κωμικός συγγραφέας, Αλέξις Περέιρα.

«Ήμουν πολύ περίεργος γι' αυτό, οπότε το έβαλα εγκαίρως για να δω τον Άλεκ Μπάλντουιν να φωνάζει στην οικονόμο του στα ισπανικά για να διορθώσει τη σύνδεση wi-fi του Γούντι Άλεν», έγραψε ο δημοσιογράφος Ματ Τζέικομπς.

«Γιατί συμβαίνει αυτή η συνέντευξη και γιατί ο Άλεκ φοράει καπέλεο για αυτήν;», έγραψε η Λόρα Μπάσετ στο Twitter. «Μια καταραμένη συνέντευξη», δήλωσε ένας άλλος χρήστης, την ώρα που ορισμένοι σχολίασαν «Και είπαν ότι η κωμωδία πέθανε!!!!!»

Ο Γούντι Άλεν και ο Άλεκ Μπάλντουιν μίλησαν για τη σκηνοθετική καριέρα του πρώτου και την επόμενη ταινία του. Ωστόσο, ο Άλεν έδειξε ότι βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι όσον αφορά τη σκηνοθεσία και οτι είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει. «Η συγκίνηση έχει φύγει» είπε.

Πυρά για τη συνέντευξη λίγους μήνες μετά την τραγωδία στο Rust

Ο 64χρονος Μπάλντουιν δέχτηκε πυρά όταν είπε ότι έπαιρνε συνέντευξη από τον 86χρονο σκηνοθέτη, ειδικά καθώς η έρευνα για τον πυροβολισμό της αείμνηστης συναδέλφου του στο φιλμ "Rust" Αλίνα Χάτσινς τον περασμένο Οκτώβριο παραμένει σε εξέλιξη.

«Λες και η καριέρα του Μπάλντουιν δεν κρέμεται ήδη από μια κλωστή. Τι ανόητος τρόπος να την καταστρέψεις εντελώς», είπε κάποιος πριν μεταδοθεί η συνέντευξη. «Θυμάστε όταν ο Αλεκ Μπάλντουιν σκότωσε κυριολεκτικά ένα μέλος του καστ πέρυσι, αντιμετώπισε μηδενικές επιπτώσεις και τώρα… προωθεί μια ειδική συνέντευξη που κάνει με τον… Γούντι Άλλον;» σχολίασε κάποιος. «Αυτό είναι κυριολεκτικά το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε για τη βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA