Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε στο Γηροκομείο την Πέμπτη (30/6) λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ο Ηλίας Ψινάκης περιέγραψε τον επεισοδιακό τρόπο γνωριμίας τους στις αρχές του 1990 όταν τον είδε στα σοκάκια της Ύδρας ντυμένο Αλίκη Βουγιουκλάκη και νόμιζε ότι ήταν όντως η εθνική σταρ.   

Διαβάστε ακόμη: Ηλίας Ψινάκης: Αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την περίφημη φούστα του Σάκη Ρουβά

«Ακούστε το σκηνικό, αρχές του '90, με έχουν καλέσει να εμφανιστώ ως Αλίκη Βουγιουκλάκη σ’ ένα μαγαζί. Ντύνομαι κι εγώ Αλικάκι με μια μαύρη τουαλέτα, μαλλί αφέλεια "Σωφερίνα" και πηγαίνω ποδαράτος, επαγγελματίας, στο μαγαζί στην Ύδρα βράδυ και πάω να κάνω τη δουλειά μου, αλλά είμαι Αλίκη και στο δρόμο», ανέφερε ο Τάκης Ζαχαράτος.  Σε εκείνο το σημείο ο Ηλίας Ψινάκης είπε πως εκείνος ήταν σε σκάφος κι έκανε ένα τσιγάρο και «και βλέπω την… Αλίκη. Εγώ δεν ξέρω ότι υπάρχει Ζαχαράτος που την κάνει. Κι εγώ βλέπω κανονικά τη Βουγιουκλάκη να περνάει, αλλά ντυμένη σαν την τρελή, με παγιέτα και φωνάζω "Αλίκη" και με κοιτάει αυτός και δεν με γνωρίζει η "Βουγιουκλάκη"». 

«Ναι, αλλά σε χαιρέτησα αλα Εβίτα», απάντησε ο Ζαχαράτος με τον Ηλία Ψινάκη να συνεχίζει: 

«Και της κάνω "παιδάκι μου, τρελή είσαι; Που πας έτσι ντυμένη;" κι αυτός κάνει την Βουγιουκλάκη, είμαι σίγουρος ότι είναι η Αλίκη και δεν υπήρχε τότε να πεις "α είναι ο Ζαχαράτος". Και τελικά κατάλαβα ότι δεν είναι η Αλίκη. Και του λέω «"έλα αμέσως μετά", πήγαμε στο σκάφος κι αρχίσαμε να πίνουμε κι από τότε γινόμαστε κολλητοί». Στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης θυμήθηκε το πάρτι που είχε διοργανώσει στα '90s και είχε καλέσει τον Τάκη Ζαχαράτο να εμφανιστεί ως Αλίκη Βουγιουκλάκη και να αναπαραστήσει ένα τηλεφώνημα στη Μελίνα Μερκούρη με τις δύο γυναίκες να είναι μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων. 

«Εγώ δεν είχα ξαναβγεί σε τόσο κόσμο, ένα παιδί από την επαρχία. Εγώ έτρεμα και μου λέει ο Ηλίας "βγες έξω, θεά, μη μασήσεις, βγες και βγάλε με ασπροπρόσωπη"», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.  «Αυτός είχε πάθει τρακ γιατί έλεγε αυτές είναι εκεί, δεν μπορώ να τις κοροϊδέψω και του λέω να τις σκίσει γιατί έχουν χιούμορ», εξήγησε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος, μάλιστα, πρόδωσε και τις αντιδράσεις των δύο γυναικών. 

«Η Μελίνα γελούσε κι ο Βλάσσης Μπονάτσος κάνει στην Αλίκη "αυτή είναι πιο όμορφη από εσένα, μ' αυτή θα πήγαινα" με αποτέλεσμα η Αλίκη Βουγιουκλάκη να τσαντιστεί και να σηκωθεί να φύγει από το πάρτι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA