Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Σολωμού, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τους έρωτες της ζωής της, τον Μάριο Αθανασίου, τη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte, αλλά και το ρόλο της Ράνιας στη σειρά «Singles».

Διαβάστε ακόμη: Mente Fuerte: Ρώτησε την Μαρία Σολωμού αν είναι ερωτευμένη μαζί του κι εκείνη... πνίγηκε

«Έχω ερωτευτεί σε όλες μου τις σχέσεις τρελά. Έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει, με έχουν απατήσει, τους έχω απατήσει, έχουμε κλάψει, ήταν πολύ έντονες όλες μου οι σχέσεις», ανέφερε η Μαρία Σολωμού, αποκαλύπτοντας πως τους δύο μεγαλύτερους έρωτες της ζωής της με διάσημους κιόλας δεν τους μάθαμε ποτέ. 

Μιλώντας για τον Μάριο Αθανασίου με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί, η ηθοποιός δήλωσε πως «Είχαμε τελειώσει με τον Μάριο και κάποια στιγμή μου είπε "Μαρία, θα φύγω από το σπίτι". Ήταν σα να μου έλεγε πως αλλάζει πλανήτη. Τον παρακαλούσα, του έλεγα "είναι μεγάλο το σπίτι, ωραία σχέση έχουμε, θα μείνουμε εδώ. Δεν θέλω να φύγεις"».

Όσον αφορά τη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte, αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Αυτό που δεν έχω συνηθίσει τόσα χρόνια στη δουλειά και δεν θα ξαναμπώ στη διαδικασία να θεωρηθώ "το καινούριο ζευγάρι της πόλης", "το πιο ροκ ζευγάρι", "τι ωραίοι που είστε" και "πώς διατηρείτε τον έρωτα" και το να παρουσιάζεται μια εικόνα δική μου εμένα σε σχέση με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου, τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πατέρα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα», τόνισε.

Τέλος, περιέγραψε με ποιο τρόπο πήρε το ρόλο της Ράνιας στη σειρά του Mega, «Singles». «Έκανα τσαμπουκά για να παίξω τη Ράνια. Μου έλεγαν πως δεν με θέλουν γιατί ήμουν πολύ όμορφη και πολύ μικρή για να κάνω την κακιά στριμμένη. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι. Δεν μπορώ να βγω και να κάνω τη χαριτωμένη, θα γελάσει το πανελλήνιο. Το να κάνω κάποιον άλλον, να βάλω τα φουστανάκια μου και να κάνω τη γλυκούλα δεν υπάρχει περίπτωση, δεν είναι η persona μου», είπε η Μαρία Σολωμού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA