Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποκαλυπτικός αναφορικά με τα όσα εκτυλίχθηκαν στα MAD Music Video Awards ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς, μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου (2/7) στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται». Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πως οι τράπερ που ενεπλάκησαν στον καυγά «αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, μπήκαν στα καμαρίνια τους και είπαν ότι δεν θα φύγουν αν δεν κάνουν κανονικά το act».

«Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν ότι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί ποτέ στο επαγγελματικό κομμάτι. Ενημερώνομαι ότι τα συγκεκριμένα acts αφαιρούνται και ενημερωνόμουν βήμα βήμα. Μάθαινα ένα δύο λεπτά πριν βγω στη σκηνή τι θα ακολουθεί, είχε διαλυθεί όλο. Μαθαίνω μετά από λίγο ότι τα συγκεκριμένα acts επανέρχονται.

Η πιο σωστή αντίδραση ήταν να φύγουν από τη βραδιά. Όπως είδατε, αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, μπήκαν στα καμαρίνια τους και είπαν ότι δεν θα φύγουν αν δεν κάνουν κανονικά το act. Δεν υπήρχε λόγος να μεγαλώσει άλλο η ένταση. Άνθρωποι του MAD ήταν έξω από το καμαρίνι του καθενός για να είναι σίγουροι ότι όταν τραγουδούσε ο ένας δεν θα έβγαινε έξω ο άλλος. Τραγούδησαν και μετά αποχώρησαν.

Αυτό που έκαναν τεράστια έλλειψη σεβασμού απέναντι σε όλα αυτά παιδιά, τα οποία πλήρωσαν εισιτήριο για να έρθουν να τους δουν να τους χειροκροτήσουν», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς. «Όταν έγινε αυτό, την επόμενη μέρα ζητήσαμε από τις δισκογραφικές εταιρείες των δύο καλλιτεχνών να μας στείλουν μια λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που συνόδευαν τους δύο τράπερς, αυτών που είχαν όλα αυτά τα vip πάσα. Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση», αποκάλυψε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA