Μενού
  • Α-
  • Α+

Full in love η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, οι οποίοι μετά και την αποχώρηση του φαρμακοποιού από το Survivor (σ.σ. πρώτα αποχώρησε η Βρισηίδα) είναι αχώριστοι. Οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έγιναν ζευγάρι κατά τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, αν και λίγο πριν από την αποχώρηση του μοντέλου είχαν έρθει σε μεγάλη ρήξη. Τελικά διέψευσαν όσους έλεγαν πως η σχέση τους δεν θα κρατήσει και τους ήθελαν να χωρίζουν, μόλις αποχωρήσουν από τον Αγιο Δομίνικο, αφού επιβεβαίωσαν ότι είναι μαζί με τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν στα social media από τις κοινές τους διακοπές.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας στις πρώτες τους κοινές διακοπές

Ο Σπύρος Μαρτίκας πήγε να βρει το μοντέλο στη Θεσσαλονίκη. Ο Σπύρος Μαρτίκας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές κοινές τους φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/CfjOS-qLzcR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στις φωτογραφίες είναι αγκαλιά στην παραλία, ενώ δεν δίστασαν να ανταλλάξουν και δημόσια φιλιά. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Σπύρος Μαρτίκας έγραψε: «Ποτέ μη μετανιώσεις για κάτι που σε έκανε να χαμογελάσεις». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA