Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή τραγουδίστρια, Θωμαή Απέργη, μίλησε την Τρίτη (5/7) στην εκπομπή «Happy Day» για τις επιληπτικές κρίσεις που την ταλαιπωρούσαν για δώδεκα χρόνια και για ποιο λόγο αποφάσισε να αποτραβηχτεί από το χώρο της μουσικής. 

Διαβάστε ακόμη: Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας: Το φαγητό με τους γονείς της και το πρώτο ραντεβού

«Επειδή στην Ελλάδα είναι ταμπού, δεν ήθελα να το μοιραστώ και δεν ήμουν έτοιμη. Δεν είχε παρέλθει κιόλας. Τώρα όμως, είναι κάτι που είναι αδρανές, με ταλαιπωρούσε για δώδεκα χρόνια. Είχα επιληπτικές κρίσεις, η δική μου μορφή ήταν αρκετά δύσκολη. Μπορώ να μιλήσω για αυτό τώρα γιατί τα τελευταία δύο χρόνια γιατί ξεκουράστηκα αρκετά και κοιμήθηκα καλύτερα και σταμάτησε να υπάρχει στο βαθμό που υπήρχε», δήλωσε η Θωμαή Απέργη.

Στην πορεία ανέφερε ότι το πρόβλημα «ξεκίνησε στα 18 μου, όπως και ο θυρεοειδής, που έχω. Έχουμε βγάλει το συμπέρασμα πως ξεκίνησε σαν ένα σοκ επειδή έφυγα από το σπίτι μου. Σπούδασα Πάτρα και ερχόμουν από Τήνο και μου κόστισε εμένα προσωπικά. Η επιληψία έχει πολλές μορφές και πιστεύω ότι η δική μου ξεκίνησε από το στρες».

Τέλος, εξήγησε ότι «Υπήρχε μια διαβάθμιση στις κρίσεις μου, ανάλογα με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, αλλά κυρίως ανάλογα με το στρες μου. Υπήρχε μια περίοδος που δεν υπήρχε καν χρόνος για να ξεκουραστώ. Ήταν πολύ σοβαρό κι εγώ ζούσα με το άγχος για το πού θα το πάθω. Αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο. Εγώ ευτυχώς, το πάθαινα μόνο πρωί κι αυτό με έσωσε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA