Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος στις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ο οποίος τόνισε πως το «ελληνικό θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι».

«Ντρέπομαι όταν αυτός ο άνθρωπος πιάνει το δικό μου χώρο στο στόμα του. Κάθε ήττα δική του είναι μια νίκη για την κοινωνία μας. Αυτό τίποτα άλλο», είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος  στην κάμερα του «Πρωινού» του Ant1 για τον Αλέξη Κούγια και πρόσθεσε αναφερόμενος στα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Για τον Λιγνάδη δεν ήξερα τις ηλικίες τις οποίες έτσι… Ενώ ήταν και καθηγητής μου, δεν γνώριζα ότι υπήρχαν όλα αυτά. Γνώριζα κάποια πιο… light. Για τις άλλες περιπτώσεις δεν ήξερα για τόσο ακραίες καταστάσεις».

Μια δημόσια καταγγελία μπορεί να στερήσει από μια ηθοποιό, ρόλους και δουλειές; «Δεν το αποκλείω. Όποιος σκέφτεται έτσι είναι ρηχός άνθρωπος και προτιμάει τη μαυρίλα στο χώρο εργασίας του παρά να είναι όλα στο φως και ξεκάθαρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA