Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου. Η ηθοποιός «άνοιξε την καρδιά» της και μίλησε για την καριέρα και την προσωπική της ζωή. Αποκάλυψε πως φορέματα από της ταινίες της τα χάριζε σε τρανς και πως έχει βιώσει μία κακοποιητική σχέση. 

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: «Θέλει να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του» λέει ο δικηγόρος του

«Βάζαμε από την τσέπη μας τα χρήματα. Είχα πάρει για την ταινία 180.000 δραχμές και θυμάμαι ότι έδινα 250.000 για τα ρούχα», είπε η ηθοποιός στο «Στούντιο 4». Και σημείωσε πως στην πραγματικότητα «έμπαινε μέσα» ενώ ταυτόχρονα δεν μπορούσε να φορέσει τα ίδια φορέματα και σε κάποια άλλη ταινία, για να «βγάλουν τα λεφτά τους». Στο σημείο αυτό αποκάλυψε ότι στο τέλος κάθε ταινίας «χάριζα τα φορέματα μου, σε φίλους τρανς. Έπιασαν τόπο τα χρήματα, έβγαλαν το “ψωμί” τους στα σόου τους».

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε και για την προσωπική της ζωή: «υπήρξαν ένας, δυο σύντροφοι στη ζωή μου που η σχέση μας ήταν πολύ ομαλή, πολύ σεβαστική, πολύ θαυμαστική και διατηρείται μέχρι και σήμερα. Μετά από 20 χρόνια. Η σχέση μπορεί να τελειώνει αλλά μένουν οι πολύ καλές στιγμές που έχεις περάσει με τον σύντροφο σου».

«Όλοι έχουμε περάσει και πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μας. Πείτε μου έναν που δεν έχει περάσει! Από αυτές μαθαίνεις να αποφεύγεις τα άσχημα και να κυνηγάς τα όμορφα. Τίποτα άλλο. Δεν είναι πάντα και από την αρχή τίποτα κακοποιητικό. Στην αρχή είναι όλα ροζ, ασημένια, χρυσά και αστραφτερά. Μετά όμως στη διαδρομή αποκαλύπτονται οι χαρακτήρες και οι άνθρωποι, η ενδοσυνεννοήση των δυο ατόμων», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου. 

«Βεβαίως και έχω ζήσει κακοποιητική σχέση, μια φορά στη ζωή μου, που δεν θα την ξεχάσω ποτέ! Πολύ άσχημα πράγματα… Ας μην τα συζητήσουμε! Όταν το σκέφτομαι, ανατριχιάζω ακόμα. Έχω περάσει μια φορά στη ζωή μου πολύ κακοποιητική σχέση. Ξέφυγα με… 8,5 χρόνια μετέπειτα απόλυτης μοναξιάς» συμπλήρωσε η Μαίρη Χρονοπούλου. «Δεν είχα να σκεφτώ τίποτα άλλο παρά μόνο τον εαυτό μου και την εσωτερική μου πάλη. Τίποτα άλλο», ανέφερε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA