Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» όπου υποδύεται τη Μαρίνα, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Night Out» και μίλησε αρχικά, στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για την προσωπική της ζωή. «Με ενοχλεί όταν ένας άνδρας είναι αγενής. Το πιο ακραίο μήνυμα που έχω λάβει στο Instagram είναι να μου ζητήσουν να στείλω μια γυμνή φωτογραφία. Αυτή την περίοδο έχω σύντροφο. Δεν θα συγχωρούσα την απιστία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως δεν θα έκανε σχέση, γάμο, αλλά ούτε και παράνομη σχέση με κάποιον από τους συμπρωταγωνιστές της στη «Γη της Ελιάς».

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς: Συγκινητική σκηνή στο φινάλε με το τραγούδι του Βοσκόπουλου και το πλάνο της Γκερέκου

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ένιωσε πολύ άβολα σε μια ερωτική σκηνή της σειράς, την οποία έπρεπε να τραβήξουν πάνω από 7-8 φορές. Οσο για το αν η ίδια είναι ζηλιάρα, το παραδέχεται, όμως δηλώνει επίσης, πολύ ρομαντική. Όσο για την επαγγελματική της πορεία, εξήγησε πως όλα ξεκίνησαν από τον χορό. «Είχα σπουδάσει χορό από πολύ μικρή, όμως δεν έβγαζα λεφτά από αυτό, γιατί δεν κατάφερα να μπω σε μια ομάδα που το έκανε επαγγελματικά. Ήμουν στην Κύπρο κι είδα μια ανάρτηση στο Instagram ότι ψάχνουν για ηθοποιούς κι είπα "γιατί όχι;". Ήταν το κάστινγκ για τις 8 Λέξεις τότε. Ακόμα νιώθω μια ανασφάλεια στον χώρο της υποκριτικής, νιώθω ότι πρέπει να εξελιχθώ», δήλωσε.

Όσο για τη «Γη της Ελιάς», είπε: «Χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου λέει "είμαι ο Ανδρέας" και λέω "ποιος Ανδρέας;". Μου λέει "τη Δευτέρα ξεκινάς". Κλείσαμε το τηλέφωνο, μίλησα με κάποιους ανθρώπους του χώρου και τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα αν θα τα καταφέρω». Η ηθοποιός μίλησε επίσης, για τη σχέση της με τη συμπρωταγωνίστριά της, Αφροδίτη Λιάντου. «Είμαστε σαν αδερφές με την Αφροδίτη. Δύο κοπέλες που δεν γνωριζόμασταν και τελικά, δέσαμε μέσα από τον ρόλο. Δημιουργήσαμε τόσο δυνατή σχέση και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχιστεί. Λέμε και τα προσωπικά μας», είπε.

Αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σύντροφό της και αναφέρθηκε επίσης, στις εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στη νέα σεζόν. «Είναι του χώρου ο σύντροφός μου και είναι πολύ υποστηρικτικός. Στις ερωτικές μου σκηνές, εκείνος είναι πιο κουλ από εμένα. Είμαστε μαζί σχεδόν 3 χρόνια. Ενας σύντροφος πρέπει να σε αποδεχτεί πλήρως και το αντίστροφο», εξήγησε.

Τέλος, για την επιτυχημένη σειρά του Mega δήλωσε: «Η Μαρίνα με τον Ισίδωρο θα φτιάξουν τη σχέση τους, θα γίνει αποδεκτή και η σχέση μου με τον Μάνο. Εχουμε γυρίσει 20 επεισόδια του β' κύκλου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA