Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τη λήξη της δικαστικής του διαμάχης με την Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ επρόκειτο να ξαναβρεθεί σε δικαστική αίθουσα στις 25 Ιουλίου, κατηγορούμενος για επίθεση σε άτομο της παραγωγής της ταινίας «City of Lies» το 2017.

Διαβάστε ακόμη: Μάτζικ Τζόνσον: Τον «τρολάρει» ο Τζίμι Κίμελ για τις διακοπές στην Ελλάδα - Η φωτογραφία με την ντίσκο περούκα

Μάλιστα, την υπεράσπισή του θα αναλάμβανε και πάλι η Καμίλ Βάσκεζ, η οποία τον υπερασπίστηκε και στη δίκη κατά της πρώην γυναίκας του. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η δίκη δε θα χρειαστεί να γίνει αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν εξωδικαστικά αν και δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι του εξωδικαστικού συμβιβασμού. 

Ο Τζόνι Ντεπ κατηγορούνταν ότι χτύπησε τον Γκρεγκ "Ρόκι" Μπρουκς, άτομο της παραγωγής, δύο φορές στα πλευρά έξω από ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες όταν εκείνος του ανακοίνωσε ότι πρέπει να σταματήσουν τα γυρίσματα για εκείνη την ημέρα μιας και είχε νυχτώσει και δεν είχαν άδεια για γύρισμα μετά τις 11 το βράδυ έξω από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την κατάθεση του Μπρουκς, ο Ντεπ, ο οποίος φαινόταν μεθυσμένος και μύριζε αλκοόλ, έγινε έξαλλος όταν του είπε ότι πρέπει να σταματήσουν και του απάντησε πως δεν έχει το δικαίωμα να του λέει τι να κάνει αφού ο σταρ του Χόλιγουντ ήθελε να ολοκληρώσει μια μεγαλύτερη εκδοχή της σκηνής που γύριζαν εκείνη τη στιγμή. 

Ο Μπρουκς κατέθεσε μήνυση κατά του Ντεπ το 2018, ισχυριζόμενος ότι ο ηθοποιός είχε κάνει και χρήση ναρκωτικών στα γυρίσματα - κάτι που ο Ντεπ διέψευσε - ενώ δήλωσε πως απολύθηκε από την ταινία όταν αρνήθηκε να κάνει πίσω και να μην υποβάλει μήνυση κατά του Τζόνι Ντεπ.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA