Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα και αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Twitter, περνάει υπέροχα στη χώρα μας απολαμβάνοντας αξέχαστες στιγμές με τη σύζυγό του και καλή παρέα, ενώ δεν σταματά παράλληλα να διαφημίζει την Ελλάδα στους εκατομμύρια ακολούθους του. Μετά την επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον ενθουσιασμό του στην επίσκεψη στην Ακρόπολη, ο θρύλος του NBA έκανε βόλτα με σκάφος γύρω από τον Σκορπιό, κάνοντας μάλιστα μία σειρά από αναρτήσεις που τον δείχνουν να γλεντάει στο σκάφος, φορώντας ένα φανελάκι των Λέικερς, πράσινη γραβάτα και πράσινη ντίσκο περούκα, ενώ η βραδιά έκλεισε με βεγγαλικά, που τον ενθουσίασαν.

Διαβάστε ακόμη: Μάτζικ Τζόνσον: «Μαγεύτηκε» από την Ακρόπολη ο θρύλος του NBA

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η φωτογραφία ωστόσο που δείχνει τον θρύλο του NBA να γλεντάει με ντίσκο περούκα σαν να είναι ξανά στη δεκαετία του '80, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον γνωστό κωμικό παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ και τον τρόλαρε! Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο παρουσιαστής και παραγωγός πήρε την εικόνα του Μάτζικ Τζόνσον πρόσθεσε τον εαυτό του με μοντάζ έχοντας ανάλογη ενδυμασία και έγραψε «περνώντας τέλεια στην Ελλάδα».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Να σημειωθεί ότι ο Magic Johnson και η σύζυγός του Cookie απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας μαζί με τον ηθοποιό και παραγωγό Samuel Jackson. Την παρέα συμπλήρωσε και η μητέρα της Beyonce, Tina Knowles με τον σύζυγό της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA