Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί το «Top Gun: Maverick» με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, ο οποίος ενσάρκωσε τον Πιτ "Μάβερικ" Μίτσελ 36 χρόνια μετά την πρώτη φορά, να έχει ξεπεράσει το 1 δις σε εισπράξεις παγκοσμίως και να έχει δεχθεί διθυραμβικές κριτικές, όμως, ο Μίκι Ρουρκ δεν δείχνει να πείθεται από τις υποκριτικές ικανότητες του Κρουζ αφού σε συνέντευξή του τον αποκάλεσε «άσχετο» 

Διαβάστε ακόμη: Τζόνι Ντεπ: Εξωδικαστικός συμβιβασμός για τον σταρ του Χόλιγουντ που κατηγορούνταν για ξυλοδαρμό

Όσον αφορά την τεράστια επιτυχία του σίκουελ του «Top Gun», ο Μίκι Ρουρκ είπε χαρακτηριστικά πως «Αυτό δεν σημαίνει τίποτα για μένα. Ο Τομ Κρουζ κάνει το ίδιο κομμάτι εδώ και 35 χρόνια. Δεν έχω κανέναν σεβασμό γι' αυτό. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα ή η εξουσία. Με ενδιαφέρει… όταν βλέπω τον Αλ Πατσίνο ή τον Κρίστοφερ Γουόκεν να δουλεύουν, ή τις πρώτες δουλειές του Ντε Νίρο, τον Ρίτσαρντ Χάρις και τον Ρέι Γουίνστον, αυτός ο τύπος ηθοποιού θέλω να γίνω. Πολλοί τύποι προσπάθησαν να δειχθούν σαν ηθοποιοί», δήλωσε ο Μίκι Ρουρκ. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Κρουζ δεν έχει εξασκήσει τις υποκριτικές του ικανότητες τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Όταν δε ρωτήθηκε αν ο Τομ Κρουζ είναι καλός ηθοποιός, ο Ρουρκ απάντησε: «Νομίζω ότι είναι άσχετος».

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως το «Top Gun: Maverick» είναι η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις για το 2022 και η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του Κρουζ, ενώ ο συμπρωταγωνιστής του, Μάιλς Τέλερ, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως έχει ήδη συζητήσει με τον Κρουζ για σίκουελ.

Είτε προχωρήσει η ιδέα είτε όχι, ο Κρουζ πρωταγωνιστεί στο «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο» και στο ««Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 2ο», τα οποία αναμένεται να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2023 και 2024 αντίστοιχα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA