Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Άμπερ Χερντ ήταν η μεγάλη χαμένη στη δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ στον οποίο είναι υποχρεωμένη, βάσει της απόφασης του δικαστηρίου, να καταβάλει ως αποζημίωση 10,35 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι δικηγόροι της έχουν δηλώσει πως η ίδια δεν είναι σε θέση να πληρώσει ένα τέτοιο ποσό.

Διαβάστε ακόμη: Τζόνι Ντεπ: Εξωδικαστικός συμβιβασμός για τον σταρ του Χόλιγουντ που κατηγορούνταν για ξυλοδαρμό

Τελικά, η αποζημίωση μειώθηκε κατά δύο εκατομμύρια, αλλά την ώρα που οι νομικοί της εκπρόσωποι έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να απορριφθεί η απόφαση του δικαστηρίου, ισχυριζόμενοι - μέσα από υπόμνημα 43 σελίδων - ότι αυτή δεν προέκυψε από επαρκή στοιχεία, η Άμπερ Χερντ δεν δείχνει να κάνει οικονομία

Σύμφωνα με το Radar Online, η ηθοποιός εθεάθη να παίρνει δείπνο στο υπερπολυτελές εστιατόριο «Le Bilboquet» στο Σαγκ Χάρμπορ δύο φορές μέσα σε δύο εβδομάδες. 

Μάλιστα, το Page Six, επικαλούμενο δική του πηγή, αναφέρει ότι η Χερντ έδειχνε να απολαμβάνει το ακριβό φαγητό της στο εστιατόριο που έχει γίνει πόλος έλξης για πολλούς διάσημους. Πάντως, τόσο οι δικοί της εκπρόσωποι όσο και του εστιατορίου αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχετικό σχόλιο.

Επιπλέον, η Χερντ εθεάθη να ψωνίζει μαζί με την αδερφή της από το TJ Maxx στο Χάμπτονς, αλλά και ακριβό σολωμό από το Citarella Gourmet Market στο Southampton.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA