Μενού
  • Α-
  • Α+

Οργιάζουν οι φήμες τα τελευταία 24ωρα που θέλουν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να έχουν χωρίσει. Ομως το πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz εθεάθη σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης και όλα δείχνουν ότι δεν χώρισαν, αλλά τσακώθηκαν. Το διάσημο ζευγάρι λέγεται πως περνάει κρίση στη σχέση του, αφού μπλόκαραν ο ένας τον άλλο στο Instagram. Τα δημοσιεύματα μέχρι στιγμής μιλούν για «επίσημο τέλος», όμως όπως όλα δείχνουν, μάλλον επρόκειτο για έναν απλό τσακωμό.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Eκαναν unfollow στο Instagram - Η «Soula Glamorous» αποκαλύπτει τι συνέβη

Ο λογαριασμός της Soula Glamorous δημοσίευσε ένα insta story που δείχνει το ζευγάρι να κάθεται δίπλα-δίπλα σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης, αποδεικνύοντας πως δεν έχουν χωρίσει οριστικά.

Η αιχμηρή απάντηση στις φήμες χωρισμού

Σε story που δημοσίευσε το βράδυ της Τρίτης στον προσωπικό της λογαριασμό, η Ιωάννα Τούνη έσπασε τη σιωπή της και μεταξύ άλλων είπε: «Εγώ δεν είμαι πάρα πολύ καλά στην υγεία μου από χθες το πρωί, όπως είπα και με το story μου. Τώρα λίγο συνήλθα, είμαι λίγο καλύτερα. Γενικά όμως είμαι σπίτι όλη μέρα, προσπαθώ λίγο να συνέλθω πραγματικά γιατί είμαι τερματισμένη, δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και από όλα τα πράγματα που βγάζω συνέχεια. Εν τέλει οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω ούτε και εγώ», ανέφερε αρχικά η instagrammer και συνέχισε:

https://streamable.com/zqzbfk

«Τι ήθελα να πω; Σχετικά με τα άπειρα πράγματα και άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω, για πάντα, θα σας πω ό,τι θέλω όταν θέλω, όπως κάνω πάντα. Οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπα μου. Δεν σας απασχολεί τίποτα», είπε με αυστηρό ύφος η Ιωάννα Τούνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA