Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη γιόρτασε πριν από δύο ημέρες τα γενέθλιά της κάνοντας ένα φαντασμαγορικό πάρτι στο σπίτι της και όπως ήταν αναμενόμενο, οι αναρτήσεις στα social media από τη βραδιά έπεσαν... βροχή! Ωστόσο, για ακόμη μία φορά το μοντέλο και επιχειρηματίας δεν έδειξε τον σύντροφό της και σε μηνύματα που έλαβε στο Instagram της έγραφαν πως δεν υπάρχει και είναι φανταστικός.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξανά μαζί - Αγκαλιά στα γενέθλια της Δήμητρας Αλεξανδράκη

https://www.instagram.com/p/CgAOTLHtIi-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αγάπη μου, λένε ότι δεν υπάρχεις και ότι είσαι στη φαντασία μου», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στον σύντροφό της σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, με τον ίδιο να ακούγεται στο βάθος να μιλά με βιντεοκλήση με έναν φίλο του. Μάλιστα, ο αγαπημένος της Δήμητρας Αλεξανδράκη την πλησίασε και της έδωσε το κινητό του, ωστόσο για ακόμα μια φορά δεν έδειξε το πρόσωπό του.

https://streamable.com/069uar

Να σημειωθεί ότι το μόνο που έχει αποκαλύψει είναι πως το όνομά του είναι Δημήτρης και ότι ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ σε φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς στα social media φροντίζει να κρύβει το πρόσωπό του. Το μοντέλο και ο αγαπημένος της αναμένεται σε λίγους μήνες να παντρευτούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA