Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας μίλησαν στην εκπομπή Open Weekend το Σάββατο (16/7) για την αντίδραση και το επίμαχο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά - συντρόφου του Άρη Σοϊλέδη - κατά την ανακοίνωση του νικητή του Survivor στο μεγάλο τελικό, ενώ ο Στάθης Σχίζας δεν έκρυψε πως ακόμα δεν έχει επανέλθει στους κανονικούς του ρυθμούς. 

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Μαρτίκας: «Ο Άρης Σοϊλέδης έλεγε στα παιδιά πόσα λεφτά είχε μαζέψει - Δεν μπορείς να είσαι προκλητικός»

«Περίεργα είναι λίγο γιατί μου φαίνονται όλα μετά το τέλος του Survivor, πολύ μεγάλα, γιατί ήμουν σε μια ζούγκλα και τώρα έχω βγει και είμαι στον κόσμο, μπορώ να κάθομαι σε τραπέζια, να τρώω», παραδέχτηκε ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να προσθέτει πως ο σύντροφός της «έχει πάθει πολιτισμικό σοκ».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στο μεγάλο τελικό του Survivor, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε ότι «Ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει, κάνει αυτό που του αρέσει, άλλοι χαιρόμαστε άλλοι στενοχωριόμαστε. Είναι καλό να εκφραζόμαστε, δεν είναι κακό».

Με τη σειρά του ο Στάθης Σχίζας δήλωσε ότι η Μαρία Αντωνά «εκφράστηκε. Αυτό ένιωσε εκείνη τη στιγμή η κοπέλα. Ο σύντροφός της έχασε. Όπως και η Αλεξάνδρα το ζούσε πολύ έντονα τόσο καιρό και με στήριζε και θα απογοητευόταν εάν έχανα. Έτσι έγινε και απογοητεύτηκε η Μαρία, η Αλεξάνδρα χάρηκε, ήταν λιγο αντιφατικό, αλλά έτσι είναι, ένας κερδίζει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA