Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλο έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα η είδηση ότι ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείται από τον 21χρονο ανιψιό του για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης που ισχυρίζεται ότι είχαν. 

Διαβάστε ακόμη: Ρίκι Μάρτιν: Κατηγορείται για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση - Κινδυνεύει με φυλάκιση έως 50 χρόνια

Μάλιστα, ο τραγουδιστής φέρεται να εκδήλωσε ακραία συμπεριφορά επειδή δεν μπορούσε να αποδεχτεί τον χωρισμό τους, ο οποίος, σύμφωνα με τον 21χρονο, έγινε πριν δύο μήνες. Εάν όλα τα παραπάνω αποδειχθούν αληθινά, ο ποπ σταρ κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή για πέντε δεκαετίες με τη δίκη του να αναμένεται να ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου.

Ωστόσο, αν και οι φαν του ποπ σταρ περίμεναν κάποιο σχόλιο ή κάποια τοποθέτηση μέσα από τα social media για το θέμα - όπως είχε κάνει ο ίδιος μέσω Twitter και στις αρχές του μήνα όταν είχαν εκδοθεί τα περιοριστικά μέτρα σε βάρος του - σε ανάρτησή του στο Instagram το Σάββατο (16/7) ο Ρίκι Μάρτιν προτίμησε να προμοτάρει το νέο του τραγούδι, ανεβάζοντας στιγμιότυπα από το βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

https://www.instagram.com/p/CgFln-8PhSK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η αβεβαιότητα μιας σύγκρουσης εξαφανίζεται με τη δύναμη της ακεραιότητας», έγραψε ο τραγουδιστής και μπορεί στα σχόλιά τους κάποιοι φαν να εστίασαν στις φωτογραφίες, δεν ήταν, όμως και λίγοι εκείνοι που «έκραξαν» τον Ρίκι Μάρτιν που δείχνει - προς το παρόν τουλάχιστον - να «σφυράει αδιάφορα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA