Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ και ο ηθοποιός Μπεν Αφλεκ παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας, όπως μεταδίδουν σήμερα πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αφού το ζευγάρι επανενώθηκε πρόσφατα, σχεδόν 20 χρόνια αφού τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους, καθώς αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα στη σχέση τους. Η εφημερίδα New York Post ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχει στην κατοχή της την άδεια γάμου από την κομητεία Κλαρκ στην Πολιτεία της Νεβάδα, η οποία κατατέθηκε χθες Σάββατο (16/7) και δείχνει ότι το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε. Ο ιστότοπος TMZ, που ασχολείται με θέματα διασημοτήτων, ανέφερε επίσης ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Ο Μπεν Αφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ επανενώθηκαν πέρσι και αρραβωνιάστηκαν φέτος τον Απρίλιο. Ήταν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του 2000, χάρη και στο δαχτυλίδι αρραβώνων με το ροζ διαμάντι, 6,1 καρατίων που φορούσε εκείνη. Είχαν ανακοινώσει και τότε ότι επρόκειτο να παντρευτούν, όμως το 2003 ματαίωσαν αιφνιδίως τον γάμο και λίγους μήνες αργότερα χώρισαν. Κοντά 20 χρόνια μετά, τελικά τα κατάφεραν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA