Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αντζελα Δημητρίου απολαμβάνει τις διακοπές της και μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμές από τις ημέρες χαλάρωσης που περνάει. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μάλιστα μία φωτογραφία στην οποία βγαίνει από τη θάλασσα το ηλιοβασίλεμα, φορώντας ένα ολόσωμο τιρκουάζ μαγιό και ένα μοβ παρεό. «Θάλασσα Μάνα, αρμύρα μου εσύ, γαλάζια μοίρα.. Για παραμάνα στον ώμο χρυσή, τον ήλιο πήρα» έγραψε στη λεζάντα και τα σχόλια πήραν φωτιά.

Διαβάστε ακόμη: Heidi Klum: Απολαμβάνει τις διακοπές της με έναν χορό μπροστά στον καθρέφτη της - Το βίντεο στο Instagram

«Βασίλισσα μου», «Η ηρεμία και η ομορφιά σου δείχνουν την απλότητα σου αντζελάρα μας», «Η μοναδικότητα σε αυτήν την γυναίκα είναι ότι είναι γυναίκα», «Άντζελα είσαι φωνάρα πάντα μας ταξιδεύεις με τα τραγούδια σου γιατί είναι βγαλμένα από την απλή ζωή αλλά και απίστευτη όμορφη γυναίκα» ήταν μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι θαυμαστές της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CgH0wzns3ns/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν λίγες μέρες είχε ανεβάσει άλλη μια φωτογραφία μέσα στο νερό το ηλιοβασίλεμα. «Θάλασσά μου που εξαγνίζεις την ψυχή και τις καρδιές μας» έγραφε στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/CfZb_32MDbx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA